• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Büyüğü başlayınca arada küçüğüne de el kaslarının gelişmesi için çizgilerden başlarsın, zorluk çekmezsin ikincide:))
İkinci birinci ile birlikte öğreniyor.Benim yeğenimin biri 2.sınıf diğeri ana sınıfı ,ana sınıfına giden abisi ders yaparken yanlarında duruyordu.Şimdi ikiside okuyor:)

İkinci birinci ile birlikte öğreniyor.Benim yeğenimin biri 2.sınıf diğeri ana sınıfı ,ana sınıfına giden abisi ders yaparken yanlarında duruyordu.Şimdi ikiside okuyor:)
Benim ortanca kizim da öyle abisini calistirdigim herşeyi öğrenmiş :)
Ona sorunca o da cevaplıyor.

Benim küçükte o yüzden zorlanmadı belki de:) Ablası ders yaparken o da yapmak istiyordu, kullanılmayan defterle kalem veriyordum ablasından bakıp harfleri yapmaya çalışıyordu😁

Maşaallah genelde öyle oluyor.Benim oğlum ablalarından karekökünü falan öğrenmiş gidip okulda arkadaşlarına soruyor.:KK70:Matematiğe bayılıyor:)
Benim oğlum da matematik hastasi bir sene daha gitme hakkı vardı erken verdim ben okula sınıftakilerden biraz minyon ama çok şükür derslerde iyi atom karıncam diyormuş öğretmeni :))

Back
X