Senin küçük 2. sınıf değil mi:)İyiler minnoşum, yok daha başlamadı:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin küçük 2. sınıf değil mi:)İyiler minnoşum, yok daha başlamadı:)
Baka yaNiye sustum sandinokuyup okuyup ufluyorum burda
![]()
Yok canım 1. sınıf:) Zorlu dönem yani:))Senin küçük 2. sınıf değil mi:)
Benim kızlar peşpeşe gidecek birini kurtaracaz biri basliycak şimdiden stresi sardıYok canım 1. sınıf:) Zorlu dönem yani:))
1 sene mi var aralarında:)Benim kızlar peşpeşe gidecek birini kurtaracaz biri basliycak şimdiden stresi sardı![]()
18 ay :))1 sene mi var aralarında:)
Allah kolaylık versin bu yazı atlatırsanız gerisi gelir:)Yok canım 1. sınıf:) Zorlu dönem yani:))
Büyüğü başlayınca arada küçüğüne de el kaslarının gelişmesi için çizgilerden başlarsın, zorluk çekmezsin ikincide:))18 ay :))
Zaten bırakmaz ne görürse illa o da yapar :))Büyüğü başlayınca arada küçüğüne de el kaslarının gelişmesi için çizgilerden başlarsın, zorluk çekmezsin ikincide:))
İkinci birinci ile birlikte öğreniyor.Benim yeğenimin biri 2.sınıf diğeri ana sınıfı ,ana sınıfına giden abisi ders yaparken yanlarında duruyordu.Şimdi ikiside okuyor:)Büyüğü başlayınca arada küçüğüne de el kaslarının gelişmesi için çizgilerden başlarsın, zorluk çekmezsin ikincide:))
Aynen canım:) Allah'tan sınıfın çalışkanlarından, diğerleri kadar zorlanmadım miniğimde:)Allah kolaylık versin bu yazı atlatırsanız gerisi gelir:)
Benim ortanca kizim da öyle abisini calistirdigim herşeyi öğrenmiş :)İkinci birinci ile birlikte öğreniyor.Benim yeğenimin biri 2.sınıf diğeri ana sınıfı ,ana sınıfına giden abisi ders yaparken yanlarında duruyordu.Şimdi ikiside okuyor:)
İyi maşaallah :)Yazın okuma ve dikteye devam ederseniz seneye çok iyi olur sonrası yine ilgi ile devam ediyor:)Aynen canım:) Allah'tan sınıfın çalışkanlarından, diğerleri kadar zorlanmadım miniğimde:)
Maşaallah genelde öyle oluyor.Benim oğlum ablalarından karekökünü falan öğrenmiş gidip okulda arkadaşlarına soruyor.Benim ortanca kizim da öyle abisini calistirdigim herşeyi öğrenmiş :)
Ona sorunca o da cevaplıyor.
Yanına kurabiyede yapsın
Benim küçükte o yüzden zorlanmadı belki de:) Ablası ders yaparken o da yapmak istiyordu, kullanılmayan defterle kalem veriyordum ablasından bakıp harfleri yapmaya çalışıyorduİkinci birinci ile birlikte öğreniyor.Benim yeğenimin biri 2.sınıf diğeri ana sınıfı ,ana sınıfına giden abisi ders yaparken yanlarında duruyordu.Şimdi ikiside okuyor:)
Meraklı ve ilgili olmasıda güzel sonrası geliyor:)Benim küçükte o yüzden zorlanmadı belki de:) Ablası ders yaparken o da yapmak istiyordu, kullanılmayan defterle kalem veriyordum ablasından bakıp harfleri yapmaya çalışıyordu![]()
Benim oğlum da matematik hastasi bir sene daha gitme hakkı vardı erken verdim ben okula sınıftakilerden biraz minyon ama çok şükür derslerde iyi atom karıncam diyormuş öğretmeni :))Maşaallah genelde öyle oluyor.Benim oğlum ablalarından karekökünü falan öğrenmiş gidip okulda arkadaşlarına soruyor.Matematiğe bayılıyor:)