- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla başlat tuşu+ prtscreen basınca da oluyor:)Tamam teşekkür ederim canısı deneyeceğim bunu
Bana yazsaydın hallederdikHayırlı günler2 saattir uğraşıyorum, sonunda girebildim
Telefondan oldu da notebooktan hâlâ giremiyorumAynen bende öyle
Yazdım sana instadan cevap vermedinBana yazsaydın hallederdik
Ciddimisin oraya bakmadım hiç bide yazsaydın diyorum olmuyor başka şekilde haberleşelim mesela ♨Yazdım sana instadan cevap vermedin
Uğraşa uğraşa girdim sonundaCiddimisin oraya bakmadım hiç bide yazsaydın diyorum olmuyor başka şekilde haberleşelim mesela ♨
Lisa site rengi mavi mi kalacak canım:)Deneme
Ben varım valla eski daha iyiydi sanki ya Alışamadım valla. Birde bende herşey yabancı nasıl degiştircem bunu yaKim bilir benim gibi saatlerdir girmeye uğraşan kaç kişi var
Hayırlı Cumalar canım Hayırlı sonuçlarla gelirsin İnşaAllah canımAlisacagiz inşallah bu halinedeBu arada hayırlı cumalar olsun hepinize.Ben Dr için yola çıktım su güzel saatlerde duanizda banada yer verirseniz çok mutlu olurum
Canım daha bitmemiştir, dil ayarlarını düzenlerler:)Ben varım valla eski daha iyiydi sanki ya Alışamadım valla. Birde bende herşey yabancı nasıl degiştircem bunu ya
Madem Beyim in içinden geldi bu kategoriye katılmak o katılsın..Ben rakip olmayayım ona
Sizdedemi öyle ablaCanım daha bitmemiştir, dil ayarlarını düzenlerler:)
Gelir üzülmeKırmızı yazı rengim de gitmiş