Demek çok gelmesemde sizden çok yazıyorumEvet senin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek çok gelmesemde sizden çok yazıyorumEvet senin
Estağfirullah bir laf varya ruhun yeter senin smile koyamıyorum kusura bakma üzgünümDemek çok gelmesemde sizden çok yazıyorum![]()
Ben aslında bütün gün sizinleyim sadece yazmıyorum:)Estağfirullah bir laf varya ruhun yeter senin smile koyamıyorum kusura bakma üzgünüm
O derece yaniBurada bir yağmur yağdı arabaya koşana kadar sırılsıklam oldum.Kızlar dalga geçiyor anne keşke şampuanda alsaydın![]()
En az ben miyim kiDemek çok gelmesemde sizden çok yazıyorum![]()
O derece vallahiO derece yani![]()
Uzun sürdü yine bugün işler 3 du anneme geri döndük bayağı bekledik yani sen nasılsın
Kendini nasıl biliyorsun:)Bir tarifin bile yokEn az ben miyim ki![]()
Sende yapabilirsinKiminde anneler kulübü yazıyor kiminde kayıtlı üye neden böyle olduNevreste
Nasıl :))Sende yapabilirsin![]()
En çok kendimi bilirm ablaKendini nasıl biliyorsun:)Bir tarifin bile yok![]()
Nasıl :))
Hadi gülümseEn çok kendimi bilirm abla
Bir tarifim bile yok anlıyor musun![]()
Teşekkür ederim abla nasılsın :)) ben annemdeyim balık attik fırına çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz akşama doğru :))Sponsor - Anneler Kulübü
Merhaba, Site kendi içinde bir çok kulüpten oluşmaktadır. Örneğin, sigara içmeyenler, kitap kurtları vs vs vs. Bu gruplara dönem dönem duyurular yapıp yarışmalar, hediye çekilişleri, kampanyalar için bildirimler yollamaktayız. Fakat dönem dönem bildirimlerde sıkıntılar yaşamaktayız. Örneğin...www.kadinlarkulubu.com
Tamam canım görüşürüz: 60:Teşekkür ederim abla nasılsın :)) ben annemdeyim balık attik fırına çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz akşama doğru :))
Gulumsuyirm çekin![]()
yeniliklerden cok geri kaldin sen minikKiminde anneler kulübü yazıyor kiminde kayıtlı üye neden böyle olduNevreste