- 24 Eylül 2018
- 97.335
- 292.743
Gibi gibibuldum cnm cok guzel
sen buldunmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gibi gibibuldum cnm cok guzel
sen buldunmu
Hımm oylamayı takip edemedim, haklısın o zaman ç, oy verenlerle yarışanların nedenleri farklı oluyorBenim sgzim yandı 2 oy da
umarim beceririmGibi gibi
Becerirsin tabii canım,şimdiden başarılarumarim beceririm
tesekkur balim sanada basarilarBecerirsin tabii canım,şimdiden başarılar
Pinkom bana da bana da atsanaEvettt çok çabuk büyüyor, uyu uyan hangi günde olduğumu anlayamıyorum bile
Sana kahkaha videosunu atmadım değil mi? Fena oldu fena
O yüzden ulaşılamadı o zaman az önceArkadaşlar sitede bu geceden sonra ve ertesi iki gün sitede genel güncelleme yapılacağından erişim yapılamayacakmıs bilginiz olsun.
Atayım teyzesiPinkom bana da bana da atsana
Ben de sorun internetimde sanıyorumArkadaşlar sitede bu geceden sonra ve ertesi iki gün sitede genel güncelleme yapılacağından erişim yapılamayacakmıs bilginiz olsun.
Nerelerdesin kızz daha bugün seni konuşuyorduk LezzetliCipetpet le :)Zaman nasıl geçiyor ya yeni kategori gelmiş
Oh ne guzel kuzuuu:)) bu kategoride var misin?Evet canım
Atayım teyzesi
Ben de sorun internetimde sanıyorum
Ben de onu yazacaktım şimdiNerelerdesin kızz daha bugün seni konuşuyorduk LezzetliCipetpet le :)
Nasipse varım canım, tarifimi seçtim :)Oh ne guzel kuzuuu:)) bu kategoride var misin?
Yok : ( ben pek beceremiyorumda serbetli tatliyi.. valla gecen kategoridede anladimki cok bilgisizmisim corba konusunda:) ha bire ayni seyleri yapiyormusum :))Nasipse varım canım, tarifimi seçtim :)
Sen seçtin mi?
İstesen yaparsın da, istemiyorsunYok : ( ben pek beceremiyorumda serbetli tatliyi.. valla gecen kategoridede anladimki cok bilgisizmisim corba konusunda:) ha bire ayni seyleri yapiyormusum :))