- 22 Temmuz 2017
- 44.007
- 130.744
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır izne mi çıktın:)Yarından sonra 16 gün buralardayım canım nasipse
Mapıs damlarına düşmez isen, görüşürüz inşallah
Insallah kuzu yaaa:)) izinlimisin:))Yarından sonra 16 gün buralardayım canım nasipse
Mapıs damlarına düşmez isen, görüşürüz inşallah
Öyle oldu valla canım ya sonunda oldu 2 madalya da bi 19 ay sonra gelir heralde
Fabrika yarın mesai bitiminde, 2 hafta duruşa giriyor canımHayırdır izne mi çıktın:)
İyi o zaman canım:)Fabrika yarın mesai bitiminde, 2 hafta duruşa giriyor canım
Yoksa tarif alamazdım
Evet canımInsallah kuzu yaaa:)) izinlimisin:))
Benim gibi üst üste alırsınÖyle oldu valla canım ya sonunda oldu 2 madalya da bi 19 ay sonra gelir heralde
2 demistim corbalar icin, bu sefer 1 dedim. Sonu yok cunku tum tarifler guzel oluyor. 2 de olsa 3 de olsa oy hakki, en az 5-6 favorimiz oluyorSmile Forever önceki oylamada kaç oyu işaretlemistij sen merak ettim ben bu sefer bir dedim sen de bir demişsin de
Bende aynısını düşündüm o yüzden sordum zaten2 demistim corbalar icin, bu sefer 1 dedim. Sonu yok cunku tum tarifler guzel oluyor. 2 de olsa 3 de olsa oy hakki, en az 5-6 favorimiz oluyor
O yuzden 1 olsun temiz olsun
Tabi geçiyor yeğenim koca adam oldu.Kategori geçmiş çok mu:)Zaman nasıl geçiyor ya yeni kategori gelmiş
HoşgeldinZaman nasıl geçiyor ya yeni kategori gelmiş
Benim de herkese oy veresim var o yüzden 3 dedimBende aynısını düşündüm o yüzden sordum zaten
Benim sgzim yandı 2 oy daBenim de herkese oy veresim var o yüzden 3 dedim
buldum cnm cok guzelbalbocuuu Buldun mu canım tarif ?:)
Tebrik ederim canım:))Öyle oldu valla canım ya sonunda oldu 2 madalya da bi 19 ay sonra gelir heralde
Evettt çok çabuk büyüyor, uyu uyan hangi günde olduğumu anlayamıyorum bileTabi geçiyor yeğenim koca adam oldu.Kategori geçmiş çok mu:)
Maşaallah at bakayımEvettt çok çabuk büyüyor, uyu uyan hangi günde olduğumu anlayamıyorum bile
Sana kahkaha videosunu atmadım değil mi? Fena oldu fena
Çok teşekkür ederim canımTebrik ederim canım:))