- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Ev tımarhaneden hallice diyorum gerisini sen düşün@Sabr-Sukur-Dua
Nevreste
@tontriko
@Jenna16
@-VUSLAT-
@deynepnaz
@azerinnn
@gurtmingotam
ervanazlim
Kukrim
Blue_Peri
@Zipzip-
@yasminsay
@Lunya
@balbocuuu
@-cantanem-
@_CaNanSu_
@HanimKelesimiGetir
@Smile Forever
@evlaefe
@yorgun anneanne
@NAVLEE
@E v v a b
@Tatlianne20
@Lilimam25
@retro_lavinia
Unuttuğum varsa küsmesin valla bayağı bekledim aklıma gel son diye nasılsınız ❤
Maşallah kuzuma ya kız bebekleri de daha tatlı oluyor
Maşallah berakallah bu ne tatliliktir bir kere baktım bir daha bakmadım nazar değmesin diye
Oy maşallah Tunahan paşa da büyümüş canım yaannesi maşallah bu kız çok tatlı maşallah maşallahnedense bu çocuklar hep babaya benziyor yaa o kadar taşıdık içerde azıcık anneye de benzeseler ya bizim oğlanda genelde babaya benzetirler
Güncelleme sonrasında ben takip etmiyor görünüyordum yeniden takibe aldım canım bildirim ayarlarını da kontrol edersen düzelir belki senin ufaklık napıyor büyüdüler bile baksana daha dün hamilelik haberlerinizle mutlu olmuştuk valla zaman çok hızlı geçiyor 3 yaşına girecek bizimki de 1bçuk ay sonra
Teşekkür ederim canımbenim ufaklık dede diyor gece gündüz artık babam dayanamadı hafta sonu çıktı geldi
bildirim ayarlarına baktım sıkıntı yoktu bakalım @Zipzip- ın dediğini yaptım inşaallah düzelmiştir :)
yaa çok hızlı büyüyorlar daha geçen sene bu dönemlerde cinsiyetini yeni öğrenmiştim şimdi 7 aylık oldu bile
LezzetliCipetpet yaa bu küçük hanım senin mi? çok güzel maşaallah sübhanallah barekallah
insan yarışmaya katıldıkça içindeki yeteneği keşfediyor
Senin kuzucuğu da yeriz annesi Maşallah kuzuma ya kız bebekleri de daha tatlı oluyor ☺ Benim ufaklık bişeye benzesin bende koyarım fotosunu teyzeleri görür...
33 kişi tarif bildirdi canımEv tımarhaneden hallice diyorum gerisini sen düşüneşim yarın izine ayrılıyor rahatlarım biraz sanırım siz neler yapıyorsunuz tarifler ne zaman geliyor ya kimler katıldı bilmiyorum da takip de edemedim bir sonra ki kategori ne olacak acaba bundan ümidim Yok... ayıptır söylemesi yapabildiğim tek şerbetli tatlı baklavaydı Nevreste abla katılım çok fazla mı ?
Geçmiş olsun ablacımKızım aradı şimdi,göğsü şişmiş gece uyuyamamış elime sertlik geliyor dedi.
Bebeğide emzirememiş pompada kullanmış sağmak için süt bir kaç damla gelmiş.
Mastit oldu herhalde birazdan doktora gidecek eşini bekliyor,iltihap var demekki süt kanalları tıkanmış.
Gelince arayacak bakalım.
Hadi canım abla o kadar tarifi nerden buldular buldunuz ben şokkk33 kişi tarif bildirdi canım
Ya o beceriksiz ne anlar baklavadan güzelim tarifi riske atar mıyım@deynepnaz ne zaman geliyor baklava
Tıklayınca bildirim geliyor:)Kızlar altta KK için bildirimleri etkinleştir diye yazı çıktı ,tıklayan var mı ,yoksa tıklasın ,iyi birşeyse ben de tıklayayım
Geldim hani kahvem
Böbrek kategorisi yaptığımızı hatırlamıyorumDün çok soylendiler durdular sanki kendileri beni çok etiketliyor gibi
Bende bugün onlara özel etiket yaptim başka kimseyi yapmayacağım
Nevreste beni böbreklerde etiketlemyi unuttuğunu unutmadım daha hihhh birazda ben Trio yapayım
Hiçte yemiyorum
Hergün beni kızdıracak bir şey yapıyor.Yine küssem mi ne dersinAa yanlıs mı gördüm
Yapıldı bugün eklenecek:)gitti benim tatlı başka üye yapacakmış kısmet
Yapıldı bugün eklenecek:)gitti benim tatlı başka üye yapacakmış kısmet
Yapmak istersen yapacak kolay tarif çoktur:)pek beceriksizimdir ben ama düşüneye başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?