En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Ev tımarhaneden hallice diyorum gerisini sen düşün eşim yarın izine ayrılıyor rahatlarım biraz sanırım siz neler yapıyorsunuz tarifler ne zaman geliyor ya kimler katıldı bilmiyorum da takip de edemedim bir sonra ki kategori ne olacak acaba bundan ümidim Yok... ayıptır söylemesi yapabildiğim tek şerbetli tatlı baklavaydı NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla katılım çok fazla mı ?

Maşallah berakallah bu ne tatliliktir bir kere baktım bir daha bakmadım nazar değmesin diye
teşekkür ederiz canım
Oy maşallah Tunahan paşa da büyümüş canım ya
Benim hayalimdi, tedavi sürecinde de hep diyordum eşime, kuzumuz sana benzesin diye. Dualarım kabul oldu çok şükür

Teşekkür ederim canım size de maşallah, 7 aylık mı oldu kuzun

Maşallah kuzuma ya kız bebekleri de daha tatlı oluyor ☺ Benim ufaklık bişeye benzesin bende koyarım fotosunu teyzeleri görür...
Senin kuzucuğu da yeriz annesi 
İlk doğduğunda hepsi bi komik oluyor, yeni yeni kilo alıyor da ele geliyor bizimki

33 kişi tarif bildirdi canım

Geçmiş olsun ablacım

33 kişi tarif bildirdi canım
Hadi canım abla o kadar tarifi nerden buldular buldunuz ben şokkk . Ama varya benzer tariflerdir nasıl olacak acaba bak simdi çok merak ettim

Kızlar altta KK için bildirimleri etkinleştir diye yazı çıktı ,tıklayan var mı ,yoksa tıklasın ,iyi birşeyse ben de tıklayayım
Tıklayınca bildirim geliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…