En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Estağfirullah küsermiyim hiç İyiyiz şükür iki gündür başım ağrıyor çocuk çok erken kalkmaya başladı yaz moduna geçiyor artık düzen bozulunca kafa gitti tabi gün yetmiyor bana çocuğu yedir içir oynat uyut ev işleri yemek vs derken akşam oluyor.

Bilmem iyidirim herhalde ,ağırlık var üzerimde biraz
Bende çiko kahve yapıyorum şuan güzel gidiyor birazdan kişi uyutacagim oturma odası perdelerini mı atsam diyorum makinaya son kez

Bende çiko kahve yapıyorum şuan güzel gidiyor birazdan kişi uyutacagim oturma odası perdelerini mı atsam diyorum makinaya son kez
Gunesi gorunce insanin yaz temizligi yapasi gelio tabi

Ohh ne güzel:))

İyidir canım❤ Okula geldim çocukları almaya, şimdi kaçar ben öpüldünüz
Ben okulda yedirip geldim şükür hadi görüşürüz gelince :))

Ben de çay zeytinyağlı pırasa yiyorum ,fena sayılmaz
Neden son kez atıyorsun makinaya ,daha kullanmayacak mısın?
Şimdi perde yıkayınca camı da silmen gerekli
Camı silmişken koltukların altını de çekersin ,iş iş,iş bitmiyor işler

Değiştireceğim 10 yıllık perdeler zaten değişecekti sünnet bahane olacak ama bi iki kez daha yıkanır herhalde her seferinde son diye arıyorum makijaya

Gunesi gorunce insanin yaz temizligi yapasi gelio tabi
Geliyor gözümün önüne geliyor cam siliyorim koltukları çekiyorum hatta dolapları tek tek duzenliyorim sonra bakıyorum ki kk da zmaan geçip gitmiş ben hiç bir halt etmemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…