- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.429
- 698
Benim de ilk düzenleme gitti sana cvp yazdıktan sonra geri geldi :))Duruyor fotolar ben görüyorum sayfada.
Gekmiyorlar gelmiyorlar sonra diyorlar ki minik unuttuAynen arada hatırlatmak lazım
Benim de ilk düzenleme gitti sana cvp yazdıktan sonra geri geldi :))
Gekmiyorlar gelmiyorlar sonra diyorlar ki minik unuttu
Estağfirullah küsermiyim hiç İyiyiz şükür iki gündür başım ağrıyor çocuk çok erken kalkmaya başladı yaz moduna geçiyor artık düzen bozulunca kafa gitti tabiS Sabr-Sukur-Dua
Nevreste
@tontriko
@Jenna16
-VUSLAT-
deynepnaz
@azerinnn
gurtmingotam
@ervanazlim
@kukrim27
@ME118
@Zipzip-
@yasminsay
@Lunya
@balbocuuu
@-cantanem-
@_CaNanSu_
HanimKelesimiGetir
@Smile Forever
@evlaefe
@yorgun anneanne
@NAVLEE
E Evvab
@Tatlianne20
@Lilimam25
@retro_lavinia
Unuttuğum varsa küsmesin valla bayağı bekledim aklıma gel son diye nasılsınız ❤
Dogru soyluosunGerçekten düşünüyorum bayağı kimseyi unutmayalım diye ama bazen çok şık gelmeyince unutuyorum onlarda unutturmasinlar kendilerini demi ama
Dogru soyluosun
Dün çok soylendiler durdular sanki kendileri beni çok etiketliyor gibi
Bende bugün onlara özel
Bilmem iyidirim herhalde ,ağırlık var üzerimde birazS Sabr-Sukur-Dua
Nevreste
@tontriko
@Jenna16
-VUSLAT-
deynepnaz
@azerinnn
gurtmingotam
@ervanazlim
@kukrim27
@ME118
@Zipzip-
@yasminsay
@Lunya
@balbocuuu
@-cantanem-
@_CaNanSu_
HanimKelesimiGetir
@Smile Forever
@evlaefe
@yorgun anneanne
@NAVLEE
E Evvab
@Tatlianne20
@Lilimam25
@retro_lavinia
Senelik bişey olmasına gerek yok atla sohbetin ta ortasına ben gibiGeldim bak, bazen benlik bisi yok diip okuyorum sadece :))
Bende çiko kahve yapıyorum şuan güzel gidiyor birazdan kişi uyutacagim oturma odası perdelerini mı atsam diyorum makinaya son kezBilmem iyidirim herhalde ,ağırlık var üzerimde biraz
Ohh ne güzel:))Manisa abla ama merkez de değilim :)) buranın da ayazı var :)) ama şuan çok güzel çocukları parkta oynatiyorim okulda :))
İyidir canım❤ Okula geldim çocukları almaya, şimdi kaçar ben öpüldünüzS Sabr-Sukur-Dua
Nevreste
@tontriko
@Jenna16
-VUSLAT-
deynepnaz
@azerinnn
gurtmingotam
@ervanazlim
@kukrim27
@ME118
@Zipzip-
@yasminsay
@Lunya
@balbocuuu
@-cantanem-
@_CaNanSu_
HanimKelesimiGetir
@Smile Forever
@evlaefe
@yorgun anneanne
@NAVLEE
E Evvab
@Tatlianne20
@Lilimam25
@retro_lavinia
Coluk cocuklu muhabbetler olunca fln pek anlamam katilmiorum :) onun disinda haklisin atlicam artikSenelik bişey olmasına gerek yok atla sohbetin ta ortasına ben gibi
Senden haber gelmeyince yapmadımKısır nerede
Gunesi gorunce insanin yaz temizligi yapasi gelio tabiBende çiko kahve yapıyorum şuan güzel gidiyor birazdan kişi uyutacagim oturma odası perdelerini mı atsam diyorum makinaya son kez
Ben okulda yedirip geldim şükür hadi görüşürüz gelince :))Ohh ne güzel:))
İyidir canım❤ Okula geldim çocukları almaya, şimdi kaçar ben öpüldünüz
Ben de çay zeytinyağlı pırasa yiyorum ,fena sayılmazBende çiko kahve yapıyorum şuan güzel gidiyor birazdan kişi uyutacagim oturma odası perdelerini mı atsam diyorum makinaya son kez
Olsun her muhabbete bekleriz ne olacak sanki :)))Coluk cocuklu muhabbetler olunca fln pek anlamam katilmiorum :) onun disinda haklisin atlicam artik
Değiştireceğim 10 yıllık perdeler zaten değişecekti sünnet bahane olacak ama bi iki kez daha yıkanır herhalde her seferinde son diye arıyorum makijayaBen de çay zeytinyağlı pırasa yiyorum ,fena sayılmaz
Neden son kez atıyorsun makinaya ,daha kullanmayacak mısın?
Şimdi perde yıkayınca camı da silmen gerekli
Camı silmişken koltukların altını de çekersin ,iş iş,iş bitmiyor işler
Geliyor gözümün önüne geliyor cam siliyorim koltukları çekiyorum hatta dolapları tek tek duzenliyorim sonra bakıyorum ki kk da zmaan geçip gitmiş ben hiç bir halt etmemisimGunesi gorunce insanin yaz temizligi yapasi gelio tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?