- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Allah rahatlık versin canimNeyse ben kaçtım kız uyumadı yarın vardiya değişiyor erken kalkmak laxim :)) Kukrim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rahatlık versin canimNeyse ben kaçtım kız uyumadı yarın vardiya değişiyor erken kalkmak laxim :)) Kukrim
54Anan kaç yaşında Ben 40Yaşımı göstermediğimi söylüyorlar gerçi
Annen ne zaman vefat ettiBen annemden sonra ölümün artık her zaman ve herkese her an olabileceğini kabullendim iyice
Hepimize inşallahAllah rahatlık versin canim
Bir de annenle aynı kefeye koyuyorsun beni
Bir sene 73 gün olduAnnen ne zaman vefat etti
Allah rahmet eylesinBir sene 73 gün oldu
Allahım mekanını cennet eylesin ,sana da sabırlar versin Hepimiz tadacağız o acıları illa ki ama gecinden olur inşallah.Bir sene 73 gün oldu
Amin inşallah canım cümlemizin olmuslerine inşallahAllah rahmet eylesin
Amin inşallah Aynen öyle mevlam yaşayan anne babalariniza gecinden versin inşallah .Allahım mekanını cennet eylesin ,sana da sabırlar versin Hepimiz tadacağız o acıları illa ki ama gecinden olur inşallah.
Ben kendimle ilgileniyorum mu kiOnunla ilgilenmediğin için olabilir mi:)
Çocuk okula başlayınca öyle oluyor.Bu yıl zorlanıyorsun değil mi:)Ben kendimle ilgileniyorum mu ki
Çay var,bardağım boşaldı,doldurmaya üşeniyorum
Telle giriyorum çoğu zaman okumaya ,bilgisayara geçince yazarım diyorum ,sonra da kalıyor
Evet çooookkkkÇocuk okula başlayınca öyle oluyor.Bu yıl zorlanıyorsun değil mi:)
Şimdi daha zor ondan olabilir:)Evet çooookkkk
Oğlumda bu kadar zorlanmamıştım
Hiç bilgim yok canım :)Ama Kazen normal dediNevoş önceden konumuzu açınca kaç kere giriyorduk ,her girmeye görüntülenme sayısı artıyordu,yeni sürümden sonra kaç kere girsen de bakıyorsun hala aynı sayı.Kazen sorun yok dedi ama sorun oabilir mi?