Çok şükür canımİyi çok şükür canım, hafif atlattı sizler nasılsınız?
İyiyim canım sağ ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canımİyi çok şükür canım, hafif atlattı sizler nasılsınız?
Ben yaptım, sondan ikinci oldum. Deneme sakın.Eki Görüntüle 2982387
Ben sunumumu bunlarla yapıcam
KavunKullan işte aralara serpersinn sjjksjksjksjksjkk
Hani turp nirdeeee
Yokkk artık yaaaaaaaaaa
Kulağına söylerim bir ara. Aynen devam o zaman, oylar bu fakire.Seninki ne
Geçmiş yarışmalara bakarken farkettim de oylarımı genelde sana vermişim
Tatlıyı bunlarla yapmamışsındır amaBen yaptım, sondan ikinci oldum. Deneme sakın.
KK postmodern değil, pastoral seviyor ama sen bilirsin.Tatlıyı bunlarla yapmamışsındır ama
Ben postmodern bi yemek stilistiyim kime çattıklarının haberi yok bunların
Postmodernler pastoraller havada ucusurken şuraya farkımız tarzımız diye yapıştırıveresim geldiKK postmodern değil, pastoral seviyor ama sen bilirsin.
Dediklerinizden hiçbir halt anlamıyoruz chériKK postmodern değil, pastoral seviyor ama sen bilirsin.
Diyorum ki KK kadınları modern ya da modern ötesi bir tarzdan ziyade geleneksel, kilim desenli yöresel şeyler seviyor. Güveçler, bakırlar falan…Dediklerinizden hiçbir halt anlamıyoruz chéri
Bu kadar doğru bir tespit olamaz yaKK postmodern değil, pastoral seviyor ama sen bilirsin.
Biz de hala pinterestten prop bakalımDiyorum ki KK kadınları modern ya da modern ötesi bir tarzdan ziyade geleneksel, kilim desenli yöresel şeyler seviyor. Güveçler, bakırlar falan…
Avrupanjn gobeginde bakir aricam bulursam tarifim ateş edeceh ehehheheheheDiyorum ki KK kadınları modern ya da modern ötesi bir tarzdan ziyade geleneksel, kilim desenli yöresel şeyler seviyor. Güveçler, bakırlar falan…
Napiciksin kiiAvrupanjn gobeginde bakir aricam bulursam tarifim ateş edeceh ehehhehehehe
O beladan uzaklaş hemen. Yoksa benim gibi sonuncu olursun hep. Gerçi bir kere Pinterest tarzı şeysim 1. olmuştu bak. O da nasıl oldu bilmem.Biz de hala pinterestten prop bakalım
Bakır da ne sunabilirsin ki Kadayıflı bişeyler miSüprayyzzz
Boşuna oylarımı sana vermemişim hepO beladan uzaklaş hemen. Yoksa benim gibi sonuncu olursun hep. Gerçi bir kere Pinterest tarzı şeysim 1. olmuştu bak. O da nasıl oldu bilmem.
Bakıra San Sebastian cheesecake koy, kafadan 50 oy gelir.Bakır da ne sunabilirsin ki Kadayıflı bişeyler mi