Aslında bizi takip ediyormuş ama belli etmiyormusSen nasıl bir manyaksın
Hayranındım senin be püüSen nasıl bir manyaksın
Popüler tarif olması hiç etkili değil hemso
Aynen hemso, bende öyle sanırdım ama hiç ona bakmıyor bu meretAma herkesin ilk çabası o yönde oluyor hemsom.
Kısmet kimeyse bir şekilde oluyor hemsom,sana da nasip olur inşallahAynen hemso, bende öyle sanırdım ama hiç ona bakmıyor bu meret
Mesela ben özellikle popüler tarifleri istemiyorumAynen hemso, bende öyle sanırdım ama hiç ona bakmıyor bu meret
Ben de sana hayranım. JOYz fan clubHayranındım senin be püü
Şekerpare mesela.Mesela ben özellikle popüler tarifleri istemiyorum
Inş be hemsomKısmet kimeyse bir şekilde oluyor hemsom,sana da nasip olur inşallah
Neden acabaŞekerpare mesela.Gayet de güzel olmasına rağmen beklenen etkiyi göstermedi.
Peki nedenMesela ben özellikle popüler tarifleri istemiyorum
Biri geldi kıbrıslardan üstüne limon sıktı da ondanŞekerpare mesela.Gayet de güzel olmasına rağmen beklenen etkiyi göstermedi.
Hediyeni aşırı aşırı aşırı aşırı merak ediyorum hemsooo,gelince bana hemen yaz acilindenŞekerpare mesela.Gayet de güzel olmasına rağmen beklenen etkiyi göstermedi.
+111111Biri geldi kıbrıslardan üstüne limon sıktı da ondan
Ben normalde de böyleyim bebiş yeni şeyler denemeyi seviyorumPeki neden
Temem.Hediyeni aşırı aşırı aşırı aşırı merak ediyorum hemsooo,gelince bana hemen yaz acilinden
Hiiimmm ondan yani, tabi bu da bir bakış açısıBen normalde de böyleyim bebiş yeni şeyler denemeyi seviyorum
Ama söyledim ne oldugunuÇorba iki ay önce yapılmışzor