- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Az oy aldıSus sus yastıgım yalan oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az oy aldıSus sus yastıgım yalan oldu
Yakında yasak gelir NevoştanOnu şu ara herkes düşünüyor. Yanlız değilsin
Ciddi misinMart nasıl,
Hadi konuyu açıyorumHadi yapalım ne duruyoruz
Yok değilimCiddi misin
İçime doğmuştu zaten burda kalacağımız
Diğer bütün tatlılarda az oy aldı ya sebzelerde bile 100 ün üstüne bi sürü tarif cıktı niye böyle oldu yaAz oy aldı
Şakacı nevoşYok değilim
5 tarif varDiğer bütün tatlılarda az oy aldı ya sebzelerde bile 100 ün üstüne bi sürü tarif cıktı niye böyle oldu ya
Amaan boşverdim yastıgı artık hadi bizi yeni konuya götüüüür5 tarif var
Konuyu açtım görününce ikiniz tarif alırsınızAmaan boşverdim yastıgı artık hadi bizi yeni konuya götüüüür
Ne zaman görünür mesela 1 şubatta mıKonuyu açtım görününce ikiniz tarif alırsınız
Napacam burada tek başıma yav agajahsjs şu dayı gibi kendi kendime konuşurum artıkSen burda kal
Ne zaman akşam saat 20’de konu açacağım diye yazıp bizi etiketleyeceksinSen sus
Sen dinlen biraz burdaNapacam burada tek başıma yav agajahsjs şu dayı gibi kendi kendime konuşurum artık
Yazdım seni unutmuşumNe zaman akşam saat 20’de konu açacağım diye yazıp bizi etiketleyeceksin
Hangi dayi ?Napacam burada tek başıma yav agajahsjs şu dayı gibi kendi kendime konuşurum artık
Bundan sonra tehlike arz etmem, gelsem de bir şey olmaz.Sen dinlen biraz burda
Yükleyemiyorum niyeyse Yeniden Yönlendirme BildirimiHangi dayi ?
Hı hı 30 oy alırsın dimiBundan sonra tehlike arz etmem, gelsem de bir şey olmaz.
Kendi kendine yakışıklı diyen dayıYükleyemiyorum niyeyse Yeniden Yönlendirme Bildirimi