- 21 Kasım 2017
- 27.574
- 120.587
Güzel bir deneyim olmuştur.Görev nedeniyle 2 yıl kaldık orada.
Teşekkürler Yasocuğum.
Sağ olasın gezenticiğim, ama yanlış bilgi gelmiş. Çıkarmıyorlarmış yoğun bakımdanTeşekkürler Yasocuğum.Yeni gördüm anneanneni, geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah.
Bende şaşırdım nasıl çıkar diyeSağ olasın gezenticiğim, ama yanlış bilgi gelmiş. Çıkarmıyorlarmış yoğun bakımdan
Hayır yok bende merak ediyorum
Bende anlamadım. Haber geldi diye kv ve teyzeler hastaneye gittiler.Bende şaşırdım nasıl çıkar diyekadının durumu kritik rabbim cektirmesin ins
Ayyy nedir bu uğursuzluk yasom,soğuğa dayanamadı demek4 evin ana su vanası patlamış. Eşim ve su tesisatçısı saatlerdir bahçede cebelleşiyorlar. Hava buz gibi ve yine kar başladı
Bitti sanırım, sular akıyor şimdiAyyy nedir bu uğursuzluk yasom,soğuğa dayanamadı demekallah yardımcınız olsun bu havada uğraşmak çok zor
Allah beterinden korusun ınş yasocan
Evlere giden açık boruları kaplamışlardı kar yağmadan evvel.Ayyy nedir bu uğursuzluk yasom,soğuğa dayanamadı demekallah yardımcınız olsun bu havada uğraşmak çok zor
Harika olurAynen çayını içerken böreğini tatlını yerken hatta
Bu havada ,Allah kolaylık versin cancağızım4 evin ana su vanası patlamış. Eşim ve su tesisatçısı saatlerdir bahçede cebelleşiyorlar. Hava buz gibi ve yine kar başladı
Amin cancağzım
Naber nevoşBurada