- 22 Temmuz 2017
- 44.000
- 130.731
Tarifine güven, eğlenmene bak. Stres yapmaya gelmiyoruz buraya, yarışmayı kendine zindan etmeValla diil kuzum inan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarifine güven, eğlenmene bak. Stres yapmaya gelmiyoruz buraya, yarışmayı kendine zindan etmeValla diil kuzum inan
Valla iki günde helak oluyorum yasomTarifine güven, eğlenmene bak. Stres yapmaya gelmiyoruz buraya, yarışmayı kendine zindan etme
Olmaman lazım. Ne kadar rahatsan, o kadar keyifli geçirirsinValla iki günde helak oluyorum yasom
Afiyet olsunSağ olasın canım, tarifin tam ölçülü. Ben sadece şerbeti biraz ağdalı yaptım öyle sevdiğimiz için.
Güzel tabi git bak ne kadar oy almışNevoş benim tatlım güzel dimiiii
Güzel ama dimi
Dimi nevoş dimi
Sunumda star yapacaksınızBennnnn he ben
Bilmem ki tamam ben ben
Sana attığım gibi sunum yapsam, benimki anca öyle star olurSunumda star yapacaksınız
Yaparsın şekli güzelSana attığım gibi sunum yapsam, benimki anca öyle star olur
Ayy ınş yasom yaa yoksa takiyorumOlmaman lazım. Ne kadar rahatsan, o kadar keyifli geçirirsin
Hee tmm o zaman nevoşGüzel tabi git bak ne kadar oy almış
NevzineSiz gül tatlısından niye korkmuyorsunuz
Tatlı Tarifi - Şerbetli Tatlılar
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz. Gül...www.kadinlarkulubu.com
Nevzine çok iyi oy almışNevzine
Tulumbamın garipliği
Ayy, eski sunumlarım
Gül tatlısı da güzel oluyoNevzine çok iyi oy almış
O dönem iyiydi
İkisi boşta
Bakalım bu sefer yapan nasıl yapacakGül tatlısı da güzel oluyo
Ben bayılırım NevzineyeNevzine çok iyi oy almış
O dönem iyiydi
İkisi boşta
Güzel yapar ınşBakalım bu sefer yapan nasıl yapacak
Nevoş kabak yok dimiBakalım bu sefer yapan nasıl yapacak