- 28 Haziran 2011
- 59.461
- 150.021
ŞekerpareYa ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞekerpareYa ben
Kim bilir kimdeŞekerpare
Benim starım sensin en sevdiğimYa ben
Sende mi brutusKim bilir kimde
Tarifini yap çekilYaa tatlı da hep böyle oluyo,banane ben oynamiyom
Benim starım sensin en sevdiğim
Ya ben şerbetli çok seviyorum
Ben aslında yeşil hiç istemiyordum ya duvara sen seviyorsun galiba kızz nişanlanmadan önce boyatmıştı annemSırf o yeşil duvar için bile katılırdım yarışmaya.
Ben hepsini seviyorum ama onun yeri başkaO benim çocukluğum
İlber Ortaylı’nın çok sevdiğim ve sık kullandığım bir sözü geldi aklıma:Sunumla 1.bile olursun
Benimde favorim şekerpareBenim starım sensin en sevdiğim
Ya ben şerbetli çok seviyorum
Tarifini yap çekil
Hahahahahaha bebelere bak helee hareketten analarını uyutmuyodurrYaramaz olan bebeler mervis diil aslinda
Heh işte hayat felsefemİlber Ortaylı’nın çok sevdiğim ve sık kullandığım bir sözü geldi aklıma: Eki Görüntüle 2980175
Ben kendi evim olsa cesaret edemem ama seviyorum o tarz dokunuşları.Ben aslında yeşil hiç istemiyordum ya duvara sen seviyorsun galiba kızz nişanlanmadan önce boyatmıştı annem
Ama ben çatlarım, çocukluk deyince aklına ben gelmeliydimBen hepsini seviyorum ama onun yeri başkaO benim çocukluğum
Az kalmış iyiyim canım şükür, sen nasılsın?Jennamm nasılsınn az kaldı nickim 2 gün sonra degişiyo
Hadi bakalım görelimİlber Ortaylı’nın çok sevdiğim ve sık kullandığım bir sözü geldi aklıma: Eki Görüntüle 2980175
Sen yapBugün kimse yapmaz