Brüksel gibiKarnabahar gibi
Populerdi ama bruksele yenildi nevoşBrüksel gibi
Buna ancak gulerım nevosum sen yapıcaksın ve sonuncu püü asla inanmamYok canım elimde popüler tarifler var onlardan birini verdimBenim tarifin adı bile geçmedi Bu sefer kesin sonuncu
Ama 1.olmazBuna ancak gulerım nevosum sen yapıcaksın ve sonuncu püü asla inanmam
Hocam bnde kendı öğrencilerime ödev verıyordum hafta sonum yogun gectı dersınAynen ya hoca pazartesi hani elindeki bitiyordu diyecek
Her hafta başka işim varHocam bnde kendı öğrencilerime ödev verıyordum hafta sonum yogun gectı dersın
Biz bilmiyoruzdur bile o tarifide ondan nevoş isteyememişizdirAma 1.olmazBak kimse istemedi
Ruhum halil sezai olmuş canomSende hemen Halil Sezai ye bağlıyorsunkendine güvenmelisin
Şeker gibi bir arkadaş aldıŞekerpareyi kim aldıysa yarın yapsın, delirtmeyin beni
Yogun insan olmak böyle bırsey napalım artıkHer hafta başka işim var
Ne taliplisi varmışŞekerpareyi kim aldıysa yarın yapsın, delirtmeyin beni
Bilindik aslındaBiz bilmiyoruzdur bile o tarifide ondan nevoş isteyememişizdir
Canım, çok teşekkür ederim ,ne tatlı sözler bunlarYaaa Jennammm canım sen ne kadar vefalısın,nekadar güzel yüreğin var,bi okadar da kafa dengisin zekisin,inan seni çok seviyorum
Valla etiket için demedim bunları, sana herzaman bunları hissediyorum,etiket için de ayrıca teşekkür ederim
Ama bende değil ki nevoşŞeker gibi bir arkadaş aldı
Aynen öyleYogun insan olmak böyle bırsey napalım artık
O zaman şaşkınım nevoşumBilindik aslında