- 22 Temmuz 2017
- 44.065
- 130.889
Lan doğru deyin hanginizdeyse özelden nevosa caktirmadan yazsın beynim yandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lan doğru deyin hanginizdeyse özelden nevosa caktirmadan yazsın beynim yandı
Ben biliyorum zatenLan doğru deyin hanginizdeyse özelden nevosa caktirmadan yazsın beynim yandı
Jeton köşeli şimdi anladımLan doğru deyin hanginizdeyse özelden nevosa caktirmadan yazsın beynim yandı
Tam şunu yazıcaktım sen yazmışsın. Vallahi bilmediğimden soruyorum niye böyle olduEvet şekerpare niye bu kadar sansasyon yarattı anlamadım. Bana Kemalpaşa, revani daha cazip geliyor mesela.
Ben biliyorum zaten
Sağolun ya vallaJeton köşeli şimdi anladım
Hayatta söylemez
Şekerpare boşta olsaydı vallahi almazdım ben sunamam onuBende çok şaşırdım
Senin tarifte efsane olacakHele benim tarif
Sağolun ya valla
Bu sefer daha çok kırıldım Adı bile geçmediŞekerpare boşta olsaydı vallahi almazdım ben sunamam onu
Senin tarif hee hani şu herkeslerin burun kıvırdığı ama oylarda zirveye oynayan
Şekerpareden cok senin napıcagını merak ediyorum benBu sefer daha çok kırıldım Adı bile geçmedi
Popüler tarif isteseydim .Tulumba veya halka tatlısı alırdım.Gerçi tulumbayı dün sattım
Nevoş kemalpaşa duruyor mu gerçektenBu sefer daha çok kırıldım Adı bile geçmedi
Popüler tarif isteseydim .Tulumba veya halka tatlısı alırdım.Gerçi tulumbayı dün sattım
VerdimNevoş kemalpaşa duruyor mu gerçekten
Aaa kaç kişi olduk kiBu sefer daha çok kırıldım Adı bile geçmedi
Çok kişiAaa kaç kişi olduk ki
Hadi yaaVerdim
Çok hızlıyımHadi yaa
Ah be nevoşÇok hızlıyım
Paylasmassan yapamayızPortakallardan öyle bişey yaptım kiii hadi bunu da yapın zalımlar