- 15 Mart 2015
- 12
- 0
- 1
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım ben yenı üye oldum bende kaynatım süzüyorum sonra içiyorum bir hafta oldu dolgunluk var gercekten süper bişey şerbetciotu:-*Matem nasıl gidiyor ölçülerin kaç oldu
bende cayını yapıp içiyorum dolgunlık var gercekten muhteşeeeeeeemmmm:))))))))kızlar bilenler bilir forumu uzun süredir takip ediyorum.şuanda saraçoğlunun göğüs büyütme kürünü uyguluyorum.daha ilk kür olmasına rağmen dolgunluk hissediyorum.
Öncesinde hiçbir programı 1 ay bile yapmamışımdır ama şimdi kararlıyım.elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.
Şerbetçiotunun çayını içsemde maske olarakta kullanmanın masaj yaparken işe yarayacağını düşünüyorum.
Benim şerbetçi otu tarifim;
öncelikle 1-1,5 su bardağı şerbetçiotunu robotta çekip iyice küçülmesini sağlıyorum o yaprakların..tabii içinde minik minik tohumlar kalıyor.Bunu 1 çay bardağı hakiki zeytinyağında minik bir kavanozun içinde tahta bi kaşıkla karıştırıp ağzı kapalı bi şekilde 1 hafta bekletiyorum.
Başlangıçta ağır bi zeytinyağı kokusu aldığım karışım,bu süre sonunda şerbetçiotu kokuyor.özünü bu şekilde geceleri masaj yapıyorum.hatta sabahta müsaitsem..etraf biraz kirleniyor minik şerbetçiotu parçalarından ama bişey olmaz:)
masaj yaparken kaşıntı ve dolgunluk oluyor ayrıca.
Başlayalı çok olmadı buna ama kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sadece çay gibi içiyorum olur mu etkili tstlım yaBende dün hazırladım karışımı.Haftaya başlıycam sürmeye :)
sadece şerbetçi otunu içmek de büyümesi için yardımcı mı bayanlar ne kadar sürede gözle görülür fark ettiriyor[/QUOTE
içip büyüdüğünü söyleyen arkadaşalrımız var. bu konuyu saraçoğlunun kürü kullanan arkadaşalrımızın formunda takip ederseniz daha net bilgi alırsınız
matemm bu saraçoğlu kürünü en fazla 9 ay kullanacaktık dimisonucun çok iyi bir beden büyüme olmuştur artık..alt ölçünle üst arası fark arttığına göre 75 beden dolgusuz bir sutyen oluyormu?
kürü 9 ay kullanmak gerektiği yazıyor mailde ama bittiğinde tekrar kullanımla ilgili bişey sormadım.matemm bu saraçoğlu kürünü en fazla 9 ay kullanacaktık dimi
tmm canım sağol teşekkür ederim ama şöyle bi şeyde takıldı aklıma 9.ayda da şerbetçi otunu içiyoruz ama sonra bitiyor öylemi hayıtıda içersek 10 aya tamamlanıyorkürü 9 ay kullanmak gerektiği yazıyor mailde ama bittiğinde tekrar kullanımla ilgili bişey sormadım.
istersen maille detaylı sorabilirsin sitesinden canım ben daha ilk kürümü bitirmediğim için son ay hangisi hangi sırayla olur diye düşünmedim.tmm canım sağol teşekkür ederim ama şöyle bi şeyde takıldı aklıma 9.ayda da şerbetçi otunu içiyoruz ama sonra bitiyor öylemi hayıtıda içersek 10 aya tamamlanıyor
kürü kullanmaya devam et bakalımbende durum budur yani...
japonyada yapılan estetiklerden bi örnek;önceki-sonraki hali.
Eki Görüntüle 1482114
tmm cnmistersen maille detaylı sorabilirsin sitesinden canım ben daha ilk kürümü bitirmediğim için son ay hangisi hangi sırayla olur diye düşünmedim.