• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Şerbetçiotu yeni haliyle..

Merhaba ben şerbetçi otu ve corek otu yagini karistirdim bekliyorum simdi 1 hafta o aradada çörek otu yagi ile masaj yapıyorum ise yarar mi 3 gün oldu cayinida icsem bi faydasi olur mu yardim pls..

kızlar bilenler bilir forumu uzun süredir takip ediyorum.şuanda saraçoğlunun göğüs büyütme kürünü uyguluyorum.daha ilk kür olmasına rağmen dolgunluk hissediyorum.
Öncesinde hiçbir programı 1 ay bile yapmamışımdır ama şimdi kararlıyım.elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.
Şerbetçiotunun çayını içsemde maske olarakta kullanmanın masaj yaparken işe yarayacağını düşünüyorum.
Benim şerbetçi otu tarifim;
öncelikle 1-1,5 su bardağı şerbetçiotunu robotta çekip iyice küçülmesini sağlıyorum o yaprakların..tabii içinde minik minik tohumlar kalıyor.Bunu 1 çay bardağı hakiki zeytinyağında minik bir kavanozun içinde tahta bi kaşıkla karıştırıp ağzı kapalı bi şekilde 1 hafta bekletiyorum.
Başlangıçta ağır bi zeytinyağı kokusu aldığım karışım,bu süre sonunda şerbetçiotu kokuyor.özünü bu şekilde geceleri masaj yapıyorum.hatta sabahta müsaitsem..etraf biraz kirleniyor minik şerbetçiotu parçalarından ama bişey olmaz:)
masaj yaparken kaşıntı ve dolgunluk oluyor ayrıca.
Başlayalı çok olmadı buna ama kesinlikle tavsiye ediyorum.
bende cayını yapıp içiyorum dolgunlık var gercekten muhteşeeeeeeemmmm:))))))))

Cayin tadi için ne kullandiniz bende 1 kez içtim çok kotu şimdi şerbetçi otunu kaynatip çörek otu yagiyla karistirdim 1 hafta beklettim onu kullandim o 1 hagtdada çörekotu yagi ile mmsaj yaptim ise yrar mi dersiniz hafif bi dolgunluk hissediyorum ölçmedm ama :)

sadece şerbetçi otunu içmek de büyümesi için yardımcı mı bayanlar ne kadar sürede gözle görülür fark ettiriyor

sadece şerbetçi otunu içmek de büyümesi için yardımcı mı bayanlar ne kadar sürede gözle görülür fark ettiriyor[/QUOTE
içip büyüdüğünü söyleyen arkadaşalrımız var. bu konuyu saraçoğlunun kürü kullanan arkadaşalrımızın formunda takip ederseniz daha net bilgi alırsınız

kürü 9 ay kullanmak gerektiği yazıyor mailde ama bittiğinde tekrar kullanımla ilgili bişey sormadım.
tmm canım sağol teşekkür ederim ama şöyle bi şeyde takıldı aklıma 9.ayda da şerbetçi otunu içiyoruz ama sonra bitiyor öylemi hayıtıda içersek 10 aya tamamlanıyor

tmm canım sağol teşekkür ederim ama şöyle bi şeyde takıldı aklıma 9.ayda da şerbetçi otunu içiyoruz ama sonra bitiyor öylemi hayıtıda içersek 10 aya tamamlanıyor
istersen maille detaylı sorabilirsin sitesinden canım ben daha ilk kürümü bitirmediğim için son ay hangisi hangi sırayla olur diye düşünmedim.

bende durum budur yani...
japonyada yapılan estetiklerden bi örnek;önceki-sonraki hali.

0184de379b0b6c28c5fad98dcadf04a9_k.jpg

Back