• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Şerbetçiotu yeni haliyle..

avakado çok faydalı bir meyveymiş.içinde doğal yağlar e vitamini cilde iyi gelen ne ararsan var..tadı başta kötü gelmişti ama tam olgunlaştığında yeniliyor artık..
evet her yerde bulunmuyor büyük marketlerde oluyor genelde.
faydalarını okudum da göğüslerle alakalı yada östrojen hormonu ile alakalı bir şey göremedim. sen düzenli yemediğini belirtmiştin ama sence nasıl fayda edecek gibi mi???

ben haftada 3 ün toplu yemiyorum her gün yiyiyorum. hepsini her gün tüketiyorum az az. inş gelir hep dua ediyorum :-) başta 84 tü şimdi 88-89 falan
masaj yok sadece yemece içmece demi cnm senin proğramın. peki şerbetçi otunu ne kadar atıp kaç dk kaynatıp içiyorsun? ya da hayıt tohumunu nasıl??

masaj yok sadece yemece içmece demi cnm senin proğramın. peki şerbetçi otunu ne kadar atıp kaç dk kaynatıp içiyorsun? ya da hayıt tohumunu nasıl??
işte matem adlı arkadaşımız saraçoğlunun programının fotoğrafını çekip atmış ordaki gibi yapıoyorum

şerbetçiyi bir tutam kadar atıyorum 8 yada 9 dakika kaynatıp içtim. hayıtıda 1 çay kaşığı hafif ezip bir bardak kadar suda 5 dakika kaynatıyorum bunu günde 2 bardak içiyoruz şerbetçi bir kere.

masaj için herkes faydalı diyoda bence faydalı değil canım ben çörek yağıyla yapmıştım fazla bi şey olmuyo sanki bilmiyorum

ben haftada 3 ün toplu yemiyorum her gün yiyiyorum. hepsini her gün tüketiyorum az az. inş gelir hep dua ediyorum :-) başta 84 tü şimdi 88-89 falan
sonucun çok iyi bir beden büyüme olmuştur artık..alt ölçünle üst arası fark arttığına göre 75 beden dolgusuz bir sutyen oluyormu?

faydalarını okudum da göğüslerle alakalı yada östrojen hormonu ile alakalı bir şey göremedim. sen düzenli yemediğini belirtmiştin ama sence nasıl fayda edecek gibi mi???
canım içinde o kadar çok yağ varki..ben bi miktarıyla yüzüme maske yapayım dedim sanki zeytinyağı sürmüş gibi nemlendi..
yani çok yağlı bir meyve bu göğüslerde depolanabilir belki..cildi beslediği kesin...
ben hiç bir yöntemi çok düzenli yapmadım geçen sene 78 olan ölçüm bu sene 81..o yüzden kesin sonuç aldım diyemem.
hep diyoruz sabah akşam düzen şart diye ama nerdeee..
.:KK64:

şerbetçiyi bir tutam kadar atıyorum 8 yada 9 dakika kaynatıp içtim. hayıtıda 1 çay kaşığı hafif ezip bir bardak kadar suda 5 dakika kaynatıyorum bunu günde 2 bardak içiyoruz şerbetçi bir kere.
canım bende şerbetçi otunu her akşam yatmadan önce bir çorba kaşığı atıp 8-9 dk kaynatıp içiyordum adetim hemen geldi de onun için sordum. bir tutamdan kastın ne bir çay kaşığı tatlı kaşığı ya da çorba kaşığı?? matem kürü satın aldığı için hazır oranları var ....

canım bende şerbetçi otunu her akşam yatmadan önce bir çorba kaşığı atıp 8-9 dk kaynatıp içiyordum adetim hemen geldi de onun için sordum. bir tutamdan kastın ne bir çay kaşığı tatlı kaşığı ya da çorba kaşığı?? matem kürü satın aldığı için hazır oranları var ....
bir tutam dediiğim yani koyduğum suyun üstünü kaplayacak kadar diyelim

hayıt tohumu da kesiyor adeti yada azaltıor

fotoğraf gönderememe canım
sorun değil...benim hedefim dolgusuz bir 75 beden..fazlasında değilim ama bazen çok umutsuz oluyorum boşuna uğraşma diye..
sabah akşam masaj çay spor beslenme..ciddi bi zaman ayırmak gerekli..

sorun değil...benim hedefim dolgusuz bir 75 beden..fazlasında değilim ama bazen çok umutsuz oluyorum boşuna uğraşma diye..
sabah akşam masaj çay spor beslenme..ciddi bi zaman ayırmak gerekli..
inş ulaşırsın amacına canım dedim ya dua edelim diye :)

kızlar benim içinde dua edin olur mu hem şişmanım hem küçük göğüsler hemde çirkinim

Back