• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Şerbetçiotu yeni haliyle..

Canım kusura bakma anlayamadım ben kürü 3 kez arka arkaya mı yapıcaz ( bu altı ay eder) yoksa 9 ay mı :KK43:

siz 3 ay demişsiniz pardon zaten kürü 9 ay yapmak gerekiyor...
bunu yazmışlardı.
ben saraçoğlu danışmanlığı aradım 6 ay dediler ve daha fazla kullansak bir zararı olur mu dedim içinde zarar verecek bi şey yok etkisini görmeye başladıktan sonra devam edebilirsiniz dediler ama ben yinede emin deilim

ben saraçoğlu danışmanlığı aradım 6 ay dediler ve daha fazla kullansak bir zararı olur mu dedim içinde zarar verecek bi şey yok etkisini görmeye başladıktan sonra devam edebilirsiniz dediler ama ben yinede emin deilim
bana mailde 9 ay kullanmak gerektiğini..ve en az 3 kür alınması gerektiği yazıyordu.yani aylar tutmayabilir

CNM NİYE YAPAMADIN. BAK BEN ŞÖYLE YAPTIM YARDIMCI OLUR BELKİ SANA:) Bİ TUTAM ŞERBETÇİ OTUNU İYİCE ELİMDE EZDİM. UFAK UFAK KALDI. SONRA ONU ÇAY BARDAĞININ BOMBELİ YERİ VAR YA ORA GELMEYECEK KADAR BİR SU İLE KAYNETTİM. YANİ DİBİNDE BİRAZCIK SU KALANA KADAR KAYNATTIM. SONRA İÇİNE TARÇIN YAĞI VE ÇÖREK OTU KAĞI İLAVE ETTİM. AYRI PLASTİK BİR KABA VAZALİN ALDIM BUNLARIN HEPSİNİ İYİCE KARIŞTIRDIM İYİCE YEDİRENE KADAR. HATTA VAZALİN BİRAZ YOĞUN YA SIVI İLE YEDİRİNCE HEM BİRAZ İNCELDİ KREM SÜRÜMÜ KOLAY OLUR İNŞ. BİR HAFTADIR DA BAKLETİYORUM. BEN BİRAZ FAZLA BEKLEYİNCE DAHA İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM DA:)) İNŞ FAYDA EDER:) KOLAY GELSİN CNM BNM

nasıl bir sıcakkanlılık bu... ellerine sağlık yardımcı oldun canım :)

bana mailde 9 ay kullanmak gerektiğini..ve en az 3 kür alınması gerektiği yazıyordu.yani aylar tutmayabilir

3 kür derken günde 3 defa mı anlayamadım

nasıl bir sıcakkanlılık bu... ellerine sağlık yardımcı oldun canım :)

3 kür derken günde 3 defa mı anlayamadım
RİCA EDERİM CNM . BİR DE SADECE SANA DEĞİL HERKESE TAVSİYEM BU İŞ GERÇEKTEN DÜZEN İŞİ YOKSA OLMUYOR. DÜZENLİ KREMİNİ SÜR,MASAJINI YAP,

3 kür derken 3 kere arka arkaya yani 1 ay şerbetçi 1 ay hayıt ya 2 ay eder 2 çarpı 3 6 ay eder
en az 3 kür kullanın demek.....9 ay olduğunu göstermiyor zaten.
En az 3 kür kullanın demek 6 ayda sonuç alanda olabilir demektir.ama 9 ayda bu kürün başarı oranı %60 mış.en fazla 1 beden büyüme sağlanmış kullananlarda.
Umarım açıklayıcı olmuştur bu.

En az 3 kür kullanın demek 6 ayda sonuç alanda olabilir demektir.ama 9 ayda bu kürün başarı oranı %60 mış.en fazla 1 beden büyüme sağlanmış kullananlarda.
bacım sen sadece kürü mü kullanıyorsun? krem yapıp masaj yapmıyormusun? sanki bana masaj daha etkili gibi geldi de:)

bacım sen sadece kürü mü kullanıyorsun? krem yapıp masaj yapmıyormusun? sanki bana masaj daha etkili gibi geldi de:)
bacısı;ben kürü düzenli kullanmadım. zaman zaman masaj, şerbetçiotu yağı yada biraz spor bazen çay karışık yani...
Düzenli masajın tek başına bile etkili olduğunu söyleyebilirim ama bırakınca etkisinin geçeceğini düşünüyorum.

kusura bakmayın zararı olabilir mi uzun süreli kullanımda diye korkumadan bu kadar soru soruorum kusura bakmayın lütfen :110: bir beden de kaç cm oluyoki az sanki:110:

göğsün 1 beden büyümesi 5 cm falansa benim 1 beden büyüdü demektir çünkü ben 1 ay şerbetçi bir ay hayıt 1 ay şerbetçi kullandım şimdi 2.kez hayıtdaayım 9 aya kadar da kullanıcam tuhaf

birde hande polat diye bir kadının melek adlı programda göğüs büyüten ve toparlayan kremini yapıcam onuda kullanıcam bakalım nolacak

göğsün 1 beden büyümesi 5 cm falansa benim 1 beden büyüdü demektir çünkü ben 1 ay şerbetçi bir ay hayıt 1 ay şerbetçi kullandım şimdi 2.kez hayıtdaayım 9 aya kadar da kullanıcam tuhaf
1 bedenin bende 5-6 cm e denk geldiğini biliyorum.tabii bu kimine göre çok az bi değişim olabilir..
sizde gözle görülür fark oldumu?bu sürede çaylar dışında masajda yaptınızmı..
en az yarım beden en fazla 1 beden kullanıcı dönüşlerinden çıkardıkları bi sonuç bence.
ve kürün başarı oranı 30 yaşına kadar %60

1 bedenin bende 5-6 cm e denk geldiğini biliyorum.tabii bu kimine göre çok az bi değişim olabilir..
sizde gözle görülür fark oldumu?bu sürede çaylar dışında masajda yaptınızmı..
en az yarım beden en fazla 1 beden kullanıcı dönüşlerinden çıkardıkları bi sonuç bence.
ve kürün başarı oranı 30 yaşına kadar %60
Gözle görülür şükür oldu ama ben daha olsun istiyorum inş olur da yok masaj yapmıorum fakat bu programı itina ile uyguluorum avakado da dahil

Gözle görülür şükür oldu ama ben daha olsun istiyorum inş olur da yok masaj yapmıorum fakat bu programı itina ile uyguluorum avakado da dahil
devamıda gelir umarım..bende avakadonun tadını başta sevmesemde alıştım şimdi..ara sıra yiyorum.en azından hayıttan daha iyi tadı var..
yalnız beyaz kuru üzüm çok çok tatlı..haftada 3 gün 250-300 gr yiyebiliyomusun..
birde şuan ölçülerin kaç cm ve başladığında nekadardı?

devamıda gelir umarım..bende avakadonun tadını başta sevmesemde alıştım şimdi..ara sıra yiyorum.en azından hayıttan daha iyi tadı var..
yalnız beyaz kuru üzüm çok çok tatlı..haftada 3 gün 250-300 gr yiyebiliyomusun..
ben hiç avakoda denemedim. gerçekten işe yarıyor mu acaba? marketlerde falan da öyle bulunmuyor ki kolayca...

ben hiç avakoda denemedim. gerçekten işe yarıyor mu acaba? marketlerde falan da öyle bulunmuyor ki kolayca...
avakado çok faydalı bir meyveymiş.içinde doğal yağlar e vitamini cilde iyi gelen ne ararsan var..tadı başta kötü gelmişti ama tam olgunlaştığında yeniliyor artık..
evet her yerde bulunmuyor büyük marketlerde oluyor genelde.

ben haftada 3 ün toplu yemiyorum her gün yiyiyorum. hepsini her gün tüketiyorum az az. inş gelir hep dua ediyorum :-) başta 84 tü şimdi 88-89 falan

Back