- 5 Eylül 2015
- 197
- 183
- 23
- Konu Sahibi bilgisahibi
-
Boyunuza göre, kilonuz, ölçünüz bence gayet iyicanım 1 60 civarı boy 45 kilo sutyen de dolgulu 75 anca tam doldurmuyo maalesef
Biraz daha dolgun olsun istiyorum 24 yaşındayım çocuk var emzirince söndü maalesef kaldı öyle toparlamaya çalışıyorum
Abla ben hayıt tohumunu aldımValla bilemiyorum canım bana sönük gibi geliyorlar ve uzun uzun bu site de araştırma yaptım ve başladım uygulamalara inşllh faydası olacak umutluyum ben
Abla hayıtı krem yapman çok güzel bir fikir bende yapayım inşallah. Çörekotu yağını önermiyorum, göğüste tüylenme yapıyor, denendi ve onaylandı. çok kötü bir durum. Ama her gün 1 çay kaşığı çörek otu yerseniz bi faydasını görürsünüz inşallahCanım ben bugün naptım biliyor musun hayıtı çay yaptım içtim sonra kalan postasını yani tohumlarını ezdim normal nenlendiri kremimle karıştırdım göğsüme masaj yaptım bol bol kremden de kaldı daha hergün uygulıycam şerbetçi otundan da cay yapıp içicem bide yine bi yerde okudum çörek otunu ezdim içine biraz da sıvıyağ ekledim öyle bekliyor güneşte çörekotu yağı olacak onla da masaj yapıcam inş sonuç olumlu olur artık bunca şeye
Senin yasın falan kaç canım
Kolay gelsin, Allah yardımcın olsun abla. inşallah istediğin boyuta ulaştırırsınValla ablam bazıları da çörek otu için hiç kıllanma falan yapmadı ve çok dolgunlaştı diyor
Bilmiyorum bünye meselesi galiba yapmadan mı o zaman bilemedim neyse yarın olsun bakıcam evet hayıtı öyle krem yaptım yarın şerbetçi oyuna da aynı işlemi uygulıycam
Sağol abla deneyeceğimValla ablam öyle abartıldiği kadar iğrenç değil yazında bekletmeden hemen yut ve ılık iç ben bı bardak suyu kaynattım barda iki tatlı kaşıgına yakın hayıt attım üstüne de kaynar suyu döktüm on onbeş dakika beklettim hem de iyice ılımış oldu tohumlarını süzğp içtim.. Sana da kolay gelsin tatlım inş sende başarılı olursun
Arkadaşlar hayır tohumu aldım, sadece 2 kere içebildim tadını hiç begenmedim. Şerbetçi otu ve aslan pençesi karışımı sallama çay var, onu çay yapıp içtim. posasını kremle karıştırıp her gün, günde 1 defa uyguluyorum. Onun dışında nar çiçeği çayı, ada çayı, aslan pençesi çayı, hayıt tohumu, ve şerbetçiotu, aslan pençesi karışımını her gün değişik değişik günde 2 değişik çay olarak, sabah akşam iciyorum. Şu anda az da olsa faydasını gördüm. Göğsüm büyüdü ve büyümeye delalet olan ağrılar var hafif hafif. Aslında ölçüm yapsam daha iyi. Bundan sonra yapıp yazarımKızlar, şerbetçi otunu kullanan var mı?? Bunu duydum ve işe yaradığı söyleniyor. Bana bu konuda bilgi verip yardım eder misiniz?? İşe yapıyorsa deneyip bilgileri size aktaracağım inşallah
Artık bu bitkileri falan düşünmüyorum. Ev doldu bitki. onlarp bitirip ancak o zaman alabilirim. evdekilerin bitmesi 1 yılı bulurArkadasimin bir tanıdığı kullanmış kaynatıp içmiş ve gerçekten Büyümüş ama ben böyle her duyduğum otu kaynatıp içmeye yanasamiyo rrum Allah korusun yan etki falan olur . Kremi ni hazırlayıp bikaç gün sürmüştümm devam ettiremedim her taraf batıyor . Acaba iicsem mi diye düşünmüyor değilim ..
ben şuan kullanıyorum tavsiyeyle 1 ay düzenli kulanacaksın dediler 4 gün oldu bakalım canım ya inşallah fayadası olurKızlar, şerbetçi otunu kullanan var mı?? Bunu duydum ve işe yaradığı söyleniyor. Bana bu konuda bilgi verip yardım eder misiniz?? İşe yapıyorsa deneyip bilgileri size aktaracağım inşallah
mennun kaldımı pekiBenim bi arkadasim uzun zamandir kullaniyo serbetci otunu
Allah kolaylık versin. inşallah faydasını görürsün. Gözlemlediğin şeyleri buraya yazmaya çalısırsan sevinirim :) ya da bana mesaj atarsan :) inşallah istediğin gibi giderben şuan kullanıyorum tavsiyeyle 1 ay düzenli kulanacaksın dediler 4 gün oldu bakalım canım ya inşallah fayadası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?