• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

oke güzelm.ne kadar çok yağ o kadar çok yarar bence. :D eyy rabbım büyüt memişlerimizi uğraşlarımıza cevap ver bizi büyük memeli karılara rezil etme.amiiiiiiinnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

kız alemsin hee :roflol::roflol:
amin amin amin şu mübarek Cuma gününün hürmetine
dualarımızı kabul et Allah'ım:Saruboceq:

hosgeldın ıntrocum 20 gunluk ugrastan sonra 1 cm büyüme gerceklestı cok şükür:)sence devamı gelırmı? ne dıyorsun

canım ada cayı ıcıyorum kalanıyla masaj yapıyorum 10 dk kadar daha sonra serbetcı otu krem karısımını sürüyorum yedırmeden yüzeysel olarak sabaha kadar bekletıyorum

hosgeldın ıntrocum 20 gunluk ugrastan sonra 1 cm büyüme gerceklestı cok şükür:)sence devamı gelırmı? ne dıyorsun

20 günde 1 cm mi?
benim 1 hafta oldu hiç gelişme yok diye üzülüyordum
hatta bıraksam mı diye bile düşündüm
geç olmuş ama yinede büyümüş senin
yavaş yavaş da büyüyeceğini bilsem 1 cm nimet gibi gelir valla

kızlar bnm 1 ay oldu uygulamaya başlayalı 82 den başladım şimdi 84-85 arası gidip geliyorum bu arada mens dönemimi geçmiş bulunmaktayım ama intromdaki gelişmeleri görünce bu bendeki hiç gibi geliyor bana acaba şişip iniyor mu diyorum kendimi mi kandırıyorum ben bilmiyorum senağlama

intromcum hoşgeldin tatlım bu arada , seninkiler nasıldı şuan nasıl oldu internetten foto bulup koyabilirmisin rica etsem ? valla ümidimi kaybetmeye başlıyorum senağlama

kızlar bnm 1 ay oldu uygulamaya başlayalı 82 den başladım şimdi 84-85 arası gidip geliyorum bu arada mens dönemimi geçmiş bulunmaktayım ama intromdaki gelişmeleri görünce bu bendeki hiç gibi geliyor bana acaba şişip iniyor mu diyorum kendimi mi kandırıyorum ben bilmiyorum senağlama

canım en azından 82 değilsin yani.
bi kaç cm de olsa gelişme var.
bakalım bende durum ne olacak 2 hft sonra adet günüm:bbo:

canım en azından 82 değilsin yani.
bi kaç cm de olsa gelişme var.
bakalım bende durum ne olacak 2 hft sonra adet günüm:bbo:

intromda gelişmeler çok hızlı bizde niye böyle oluyor acaba ya biyerde yalnış yapıoruz yada kişiden kişiye değişiyor.. cnm şişlikse 82ye de iner ama 2 gün ara vericem bakalım neolacak kafamçokkarıştı

tatlılarım yalnış var bir yerde bence de olasılıklar şunlar;

1. karışımda hata var
2.uygulama zamanları hatalı
3.karışımı uzun süre tutmuyorsunuz
4.düzenli uygulamıyorsunuz 1 gün bile ihmal asla ve asla
5.adaçayı içip masaj yapmıyorsunuz
6.adaçayını salla çaylardan alıyorsunuz kendiniz demlemiyorsunuz
7.karışımı masajla uygulayıp emdiriyorsunuz
8.üstünüze askılı giymiyor daha kapalı giyiyorsunuz
9.eğer ki buz masajı yapıyorsanız bunu uygulamalardan az önce yapıyorsunuz
10.büyüme yok diyorsunuz ancak gözle değil cm olarak ölçerek bakmalısınız
11.yeterli karışım sürmüyorsunuz

bunlardan birinin bile ihmali sonuç aldıramaz

canım ada cayı ıcıyorum kalanıyla masaj yapıyorum 10 dk kadar daha sonra serbetcı otu krem karısımını sürüyorum yedırmeden yüzeysel olarak sabaha kadar bekletıyorum

tatlım 10 dk değil onu 1 saat yap arada 1 saat olsun ve karışımında ot az mı senin sürünce kaşıntı oluyor değil mi

12. otu karışıma az katmış olabilirsiniz
13. karışıma otu suyunu süzerek karıştırdınız
14. karışım 1 gün bekledikten sonra yüzeyindeki biriken suyu döktünüz ki hatadır bu karışımı karıştırmanız lazım

yok kıııızzz yeter mi hiç..günde 3 4 hurma ye sen..bide şu bitkisel yağlardan al ben 2 tane aldım çilek susam karıştır..karışımı sürmediğin zman da masaj yaparak onları sür..regl dolgunluğu deildirr işaaaalllhhhh kııııızzzzzz:Saruboceq::1hug:

tatlımm bugün reglmn 5. günü :jeyyar:
dolgunluğu halen hissediyorum biraz azalmış ama halen var yani. benm zaten bugünden sonra regl bitiyo .
bi de ölçemiyorum ölçüm yok :kedi:
ama kardeşim abla büyümüşler dedi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:lepi:
çok hoşuma gitti inşallah inmez sırnaşık şey

Ya ben dün süremedim ewde değildim bide reglimin ilk günü bakalım nolcak baya bi dolgunluk war regliden dolayı galiba bir hafta oldu başlayalı hemen etki etmez belki yılmadan yapıcam inş işe yarıyacakopuyorumnanaktan

ya kızlar benim göğüs ucumun hemen yanında hafif şiş gibi bişey oldu ama indi hemen sertti birazcık bu ney sizce bişeymi ısırdı desem oraya nsl giripte ısırcak böcek fln bilemiyorum:olmaz:

Back