• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

biLiom ogesim benimde öle yaw.ikisi arasına bi meme daha sığar.belki birleşik olsalar bu kadar küçük görünmez namussuzLar :D

intromcum diğer sayfada sormuştum görmedin diye buraya alıntı yaptım
şu sorularımı cevaplarsan sevinirimopuyorumnanaktan
tatlım cevaplarım :)

uygulama zamanının gece olması faydalı çünkü gündüz daha çok terlendiği için krem tam nüfus edemiyor

1-2 dk şerbetçi otunun kaynaması 10 dk da dinlenmesi benim dediğim o dağil bazı arkadaşlar karışımı sürdükten sonra 1 saat temizleyip siliyor en iyi etki sabaha kadar durunca olur

buz masajı zorunlu değil ancak yapılırsa adaçayı ve karışım uygulamasından çok daha önce yapılmalı

İntrom bişi sorcam

Ben kremi günde iki defaya çıkarcam da ilk kremi temizleyip ikinciyi mi süreyim yoksa temizlemeden mi karar veremedim de fisfisfis

Bir de her gün aynı saatte olması şart mı bizim eve çok misafir geliyor,rahat edemiyorum,bu yüzden uygulama saati sarkıyor

kızlar benimde göğsümde hafif kızarık hafifte sert bişi çıktı ucuna yakın yerde ama geçti kısa sürede sizce bu ney sordum diğer sfda ama kimse bişey demedi?

kızlar benimde göğsümde hafif kızarık hafifte sert bişi çıktı ucuna yakın yerde ama geçti kısa sürede sizce bu ney sordum diğer sfda ama kimse bişey demedi?

kızz elvavenin yaptığı karışımdan olmuş yağ içerde toplanmış ama kiste dönüşmemiş abowwwwwww deli olacam ya biri bişey desin..

tatlım hangi uygulamalardan sonra oldu büyük ihtimalle allerjidir kötü birşey olsa geçmezdi kızarması da allerjiyi gösteriyor

Tamama canım uygulamaya devam zaten :lepi:

Bugün de annem adaçayını içmeye başladığından beri cildin güzelleşti dedi :lepi:

bak işte 1 taşla 2 kuş vurmuş oluyorsun hem göğüs büyüyecek hem cilt güzelleşecek bu arada 3 hafta aradan sonra ben tekrar başlıyorum uygulamaya bu akşam :)

Back