• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

2.uygulama zamanları hatalı-->Uygulama zamanı derken?Ben bazen evde gündüzleride müsait olabiliyorum o zaman da sürsem olmaz mı?yani illa uygulama gece mi olmalı.
bunun günde 2-3 kez sürülmesinin bir zararı olurmu acaba?fisfisfis

3.karışımı uzun süre tutmuyorsunuz-->Bu süre tam olarak nedir?Bi 10 dk. deniliyor bi bi kaç dk :ecrin_bebek:
9.eğer ki buz masajı yapıyorsanız bunu uygulamalardan az önce yapıyorsunuz-->Ne zaman yapcaz peki,ben buz masajı olduğunu bilmiyordum dikkatimden kaçmış:kedi:

Bende günde bir defa yapıyorum bazen ince bazen kalın sürüyorum işte düzenli kullansak daha iyi olucak antibiyotik gibi saatinde kullanmak gerekiyo ya

buz msjı yok cnm eğer yapıyorsanız demiş diğerlerini bende bilmiyorum ben bazen gündüz bazen gece karışık yapıyorum hiç düzenli deil benim

benim ot bitti evde civanperçemi vardı onu kaynattımkremle karıştırdım aynı teknik yani yarın bide onu süreyim 3 gün sürülecek kdr var sanırım bakalım ne olacak

ya benimkilere bakıyorum alttan dolgun üstten sönükler yaa:gitme:
sanki alttan büyümeye başlamış öylece kalmişlar :(
üst tarafta alttaki gibi olsa hiç uğraşmıcam bunlarla
sinirimi de bozmicam offfffffffff:sinifsinif:

ya benimkilere bakıyorum alttan dolgun üstten sönükler yaa:gitme:
sanki alttan büyümeye başlamış öylece kalmişlar :(
üst tarafta alttaki gibi olsa hiç uğraşmıcam bunlarla
sinirimi de bozmicam offfffffffff:sinifsinif:

oges kaç kız alttan üsten? göğüs altı göğüs yani.

hoşbulduk tatlım ölçülerin iyi gibi tabi boyunu tam bilemiyorum ama göğüsü nasıl hallediyorsun sen uyguluyor musun karışımı ?

hoşbulduk tatlım ölçülerin iyi gibi tabi boyunu tam bilemiyorum ama göğüsü nasıl hallediyorsun sen uyguluyor musun karışımı ?

yok yaa uğraşamıyorum karışımlar.hurma yiyorum ve masaj yapıyorum o kadar.ilk defa bugün ölçtüğüm için yararlı oldumu bilmiyorum zaten 3 gün daha.büyücekler inşallah:jeyyar:

oges aynen bende öyle düşünüyorum niye böyle ki bunlar ya :)))

bilmiyorum canım ya oooff kaydirigubbakcemile

oges kaç kız alttan üsten? göğüs altı göğüs yani.

göğüs altım 70
benim bedenim çok dar ya hu.
üstten de 78.
boyum 1,60 kilom 45
yarışmacı arkadaşlara başarılarlülülülülülü

ama qLamorous'cum benim yukarıdaki mesajımda alt üst dediğim
meme dolgunluğum yani.alt kısımlar dolgun üstler anca dolgulu sütyenle birleşir gibi oluyo
arada boşluk kalıyo tabi yinede 2 cm falan :sinifsinif:

2.uygulama zamanları hatalı-->Uygulama zamanı derken?Ben bazen evde gündüzleride müsait olabiliyorum o zaman da sürsem olmaz mı?yani illa uygulama gece mi olmalı.
bunun günde 2-3 kez sürülmesinin bir zararı olurmu acaba?fisfisfis

3.karışımı uzun süre tutmuyorsunuz-->Bu süre tam olarak nedir?Bi 10 dk. deniliyor bi bi kaç dk :ecrin_bebek:
9.eğer ki buz masajı yapıyorsanız bunu uygulamalardan az önce yapıyorsunuz-->Ne zaman yapcaz peki,ben buz masajı olduğunu bilmiyordum dikkatimden kaçmış:kedi:

intromcum diğer sayfada sormuştum görmedin diye buraya alıntı yaptım
şu sorularımı cevaplarsan sevinirimopuyorumnanaktan

Back