• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

canım 13 gündür genelde akşamları 10gibi adaçayını içtim,masajını yaptım.12 gibi de karışımı sürüp yattım. bazı geceler 2 kere adçayını içtiğim oldu fakat çoğunlukla 1 kere içtim.adaçayıyla 4-5 er dakika yaptım her birine. karışımı da dediğin gibi cok masaj yapmadan sürdüm askılı bişe giyip yattım.sabah krem tamamen emilmiş oluyor.

peki kaşıntı ? bir de yeni uygulama olduğu için 2 yap adaçayını tatlım

bu arada ameliyat oldum ve 3 gun mecburi bir ara verdim. tekrar başlicam.

çok geçmiş olsun tatlım 3 gün baya ara olmuş ama telafi edelim bak adaçayını 2 ye çıkar ve karışımı da uyguladıktan 1 saat sonra tekrar uygula peki karışımı nasıl yapıyorsun

kaşıntı oluyordu evet ama ağrı sızı yok. karışımı en son 6-7 yemek kaşığı ota 80 gr falan krem kattım.krem dermokil o nedenle az bir miktarla da kıvam tutuyor. otu 4-5 dak. kaynattım, sonra 10 dak. beklettim sonra da kremle karıştırdım. buzdolabında beklettim 1 gün. kıvamı güzel,bulamaç gibi, sürerken otlar dökülmüyor pek.

kaşıntı oluyordu evet ama ağrı sızı yok. karışımı en son 6-7 yemek kaşığı ota 80 gr falan krem kattım.krem dermokil o nedenle az bir miktarla da kıvam tutuyor. otu 4-5 dak. kaynattım, sonra 10 dak. beklettim sonra da kremle karıştırdım. buzdolabında beklettim 1 gün. kıvamı güzel,bulamaç gibi, sürerken otlar dökülmüyor pek.

suyuyla birlikte karıştıryorsun değil mi karışımda sorun yok görünüyor sen yine aksatmadan bir hafta devam et sonra olmadı daha yoğun uygulama yaparız

evet canım suyula birlikte, devam edicem inşallah sonuç alırım.ilgin için teşekkürler, ben yatıyorum kızlar, herkese iyi geceler...

kızlar ya ben bu karışımı yapıp uygulacamda sadece masaj için hangi bitkileri alıcam sabahtan beri foruma bakıyorum herkes bi bitki ismi yazmış liste yaptım bunların hangi birini alıcam ben şaşırdım kaldım nar çekirdiği yağı keten tohumu ısırgan tohumu rezene tohumu falan filan bunların hangisi masaj için etkili hepsi çok masraflı olucak yardımcı olun lütfen

ege denizi bende senle aynı kaderi paylaşmam inş :D daha olmadım aybaşımı ama olduktan sonra bakçaz şuanda 1 1,5 cm büyüme var

bende şimdi yaptım ama yağsız krem bulamadım tüpte küçük el kremlerinden aldım 4yemek kaşığı ot koydum ama su az geldi bana 4e 1 demişsiniz kaynattm su falan kalmadı biraz daha su koyup kaynattım yanlış olmaz dimi yarın sürüp denicem bakalım kaşıntı yapıcakmı yaparsa doğru oluyo sanırım yorumlar böle bide ben ısırgan çayı içiyorum ada çayı içmicem oda büyütüyo bildiğim adaçaytıda içsem bu bünye kaldırmaz okadar otu :) bende yazarım gelişmeleri

ya ben şimdi karıştırdım kremle elimde kalanı yıkamadım tek göğsüme sürüyim dedim şimdi deli gibi kaşınıyo oldu galiba ya ama biraz cıvık oldu bakalım buzdolabında dursun biraz belki kıvamı olur

Back