Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Şükredin küçük göğüslülük bir lütuftur...
Herkes göğsünüze değil de yüzünüze bakarak konuşuyor.
Bu bir artıdır eksi değil....

Şükredin küçük göğüslülük bir lütuftur...
Herkes göğsünüze değil de yüzünüze bakarak konuşuyor.
Bu bir artıdır eksi değil....

:)tatlım,insanların gözlerini göğüslerimize dikecek kadar bir büyüklük istemiyoruz ki!!!
en azından ben öyleyim. sadece normal bir ölçü istiyorum. 85'de falan gözüm yok.
avuca gelsin,desteksiz 75'i, gerçek ölçülerle 75C'yi doldursun yeter. benim göğüs altı 74, göğüs ucu 82. 75B oluyor sanırım, pazar ölçüleriyle 70 bile dolmuyor nerdeyse...
dediğim gibi herşeyin normal olanı iyi...

ya ben süreli iki saat oldu ara ara kaşıntı var bide sızı var acaba piskolojikmi ki anlamadım daha yeni sürdüm benim bide biri büyük biri küçük inş eşitlerim üffff!!!

kızlar bence yine şükredin benm göğüs altı 71 göğüs ucu 74

ayrıca canım 11,5 cm değil öle olsa havaya uçarım kalpten giderim valla 1 yada 1,5 cm demek istemiştim

cnm susamın kokusuna takılma çilekle kayısının içine karıştır kokusu falan kalmıyor bastırıyor diğerleri

Meme altı çevresi Sütyen bedeni
70 cm. ve altı 70
71 - 75 cm. arası 75
76 - 80 cm. arası 80
81 - 85 cm. arası 85
86 - 90 cm. arası 90
91 - 95 cm. arası 95
96 - 100 cm. arası 100

Fark Cup ölçüsü
6.5 cm.den küçükse A
6.5 - 13 cm. arası B
14 - 19.5 cm. arası C
19.5 - 26 cm. arası D
26 cm.den büyükse DD

benim aradaki fark 8cm oldugu için 75B ama oldukça küçük. aradaki fark tam 13 cm olsa o da yeter.C olması da şart değil. memeyi yarım küre olarak düşünürsek orta boydan biraz büyük bir yarım portakal
gibi diyebilirim :)

oke güzelm.ne kadar çok yağ o kadar çok yarar bence. eyy rabbım büyüt memişlerimizi uğraşlarımıza cevap ver bizi büyük memeli karılara rezil etme.amiiiiiiinnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

aminnn :Saruboceq::Saruboceq: ben arastırmalar devam edıyorumm ortak bısı cıkarıcam kendımee :)) cnm bıde senın olculerın nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…