- Konu Sahibi IntromTrack
- #1.901
arkadaşlar lütfen size yalvarıyorum biri adaçayının resmini koyabilir mi acaba?aktardan aldım ama beni kandırdı sanki emin olamıyorum.
bn marketten aldım öyle al canım yhaa poşet çay biçiminde vereliniortak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar lütfen size yalvarıyorum biri adaçayının resmini koyabilir mi acaba?aktardan aldım ama beni kandırdı sanki emin olamıyorum.
benim adaçayının yaprakları bu tarzda :)
evet o karışım..ilk olarak onu yapmakla başlayabilirsin..ben uraşamam ondan yapmıyorum.ben 2 gün masaj yaptım günde iki kere hurma yedim..sanki biraz dolgunlaştı ama emin değiimm..sıkmak yumuşatır mı bilmiyorum ben sıkıyorum okşamak değil direk sıkmak bi mesajda 2 cevap kedicikkk sana da okk.:icecream:
mrb introm
introm selam canım hoş geldin.
benim karışım biraz cıvık olmuştuya hani
ben dün biraz daha ot hazırladım o karışımımın içine kattım
biraz da krem ekledim şimdi daha çok ot var
ve dediğiniz gibi sürdüm hemen kaşınmaya başladıyerimseniben
ben sürüp üzerime çıtçıtlı atlet giydim
bekleyemiyorum banyoda o halde hemde dikkat çkeiyo :)
sürüp kapatıyorum emsin diye :uhm:
sen sürdükten sonra çıplak mı bekliyorsun canım
introm ben rezene çayı ve mersin yağı kullanıyorum 10 gün oldu şimdi regl dönemindeyim biraz büyüme var ama adettenmi bilemiyorum senin yöntemi denemek istiyorum ama buna da başlamış bulundum ne yapayım şimdi ben bana akıl ver bu arada benim 5 yaşında bir kızım var ve 30 yaşındayım fayda edermi acaba
kıslar 20 gündür haftadır yapıyorum karısımı+adacayını hıc fark yok yaaavarmı kullanıpta benım gıbı faydasını görmeyen
canım ben de 13 gün yaptım bende de bi değişiklik yok. 25 yaşındayım bu arada. yalnız ilginç olan ilk 3-4 gün rezene ve anason çayı içtim,bol hurma yedim ve her gün sabah akşam buz ve yağla masaj yatım. bu 3-4 günde 3 cm büüyme oldu ve oylece kaldı.bence bu büyüme masajlar sayesinde oldu,masajlara sabah devam ettiysemd e devamı gelmedi. ne yapıcam hiç bilmiyorum. artık inancım da kalmadı ama devam etmeye çalışcam.
Hoşgeldin introm :)