• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Selam kızlar ben de konuyu takip ediyodum epeydir. Bugün üye oldum sonra da aldım elime mezurayı göğüslerimi ölçtüm üst 95 alt 80 fena sayılmazlar aslında:P ama azmettim 85 beden olucam malzemeleri alıp başlarım bikaç güne kadar inş.

Son düzenleme:
allbres küç kullanıpta sonuç alamamış biri olarak bende başlayacağım..nolur nolur lütfen işe yarasın tamam mı? :)

göğüs ucum yok cnm benim içinde yani çocuk emzirmem bile zor olacak.göğüslerimi ölçmedim hiç ama üstü yok altı biraz büyük erik gibi yani ;))))))

Pardon kızlar sabah yoktum

Adaçayının demlenmesi için 5-10 dk.yeterlidir.

Son düzenleme:
off artık adet görsemde bittikten sonra içsem kızlar inş bu şişkinlik inmez aklıma gelkçede masaj yapıyorum egedenizi ben adaçayını her aklıma geldiğimde sürüorum fazlası zararlı olurmu sence

off artık adet görsemde bittikten sonra içsem kızlar inş bu şişkinlik inmez aklıma gelkçede masaj yapıyorum egedenizi ben adaçayını her aklıma geldiğimde sürüorum fazlası zararlı olurmu sence

Adaçayını günde iki fincanı aşmazsan sıkıntı olacağını sanmam canım

gercekten cok tesekkur ederım arkadaslar karısım dedıgın su serbetcı otu kremle felan olan değil mı oysa anladım onu ne zman yapayım pekıı tekrar cok tesekkur ederım okumak cok zor geldı hepsını de aksama kadar öğrencılerle ugrasınca kafa kalmıo pekı sen faydasını gordun mu

aranıza bende katıldımm yasasınn:sm_cool:

evet o karışım..ilk olarak onu yapmakla başlayabilirsin..ben uraşamam ondan yapmıyorum.ben 2 gün masaj yaptım günde iki kere hurma yedim..sanki biraz dolgunlaştı ama emin değiimm..sıkmak yumuşatır mı bilmiyorum ben sıkıyorum okşamak değil direk sıkmak :D bi mesajda 2 cevap kedicikkk sana da okk.:icecream:

tatlım selam.ben bunların hiç birini yapmıyorum kız :kedi:
sadece adaçayı masajı ve akkşam karışımı sür yat yapıyorum..
sence yeterli mi?
bi de benm bugün 3.gün regl.dolgunluk hissediyorum ama regldan dolayımı karışımdan mı kestiremiyorum:kedi::kedi: opuyorumnanaktan

yok kıııızzz yeter mi hiç..günde 3 4 hurma ye sen..bide şu bitkisel yağlardan al ben 2 tane aldım çilek susam karıştır..karışımı sürmediğin zman da masaj yaparak onları sür..regl dolgunluğu deildirr işaaaalllhhhh kııııızzzzzz:Saruboceq::1hug:

ben bugün şerbetçi otunu kremsiz kayntıp sürücem göğüslerme emdikçe sürücem emdikçe sürücem krem bana göre değil :d inş bakalım belki böylede işe yarar

Back