Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

iiyi geceler canım
ya hepiniz uyguluyorsunuzda benim ki kadar küçük olan yoktur heralde ( inş hepimizinki büüüüüyyyyyyüüüüüüüüüürrr (((((((
kızlar birde şöyle yapsak kreme karıştrmadan direk otu suyu sürsek :S bir de öyle deniyeceğim çnkü her yer bulaşıyor kyaftlerim falan :S

canım kremi sürünce üzerine bişey giyme kurusun braz yalnız olman lazım söyle ewdekilere girmesinler odana mecburen katlanıcaz krem memişlerin içinie iyice işlediği için daha iyi bence

Canım ben bazen ince biraz yedirerek sürüyorum hemen kuruyo otları döktürüp yatıyorum böyle yapabilirsin

dün baya sürdüm kurudu fazla döktüremedim sabah kalktıığımda baya dökülmüştü yatagımın üstüne cıkıp döktürdüm çarşafa kaydirigubbakcemile3 sonrada silkeledim napim her yere dmkilcene bir yere dökülsün dimi amaopuyorumnanaktan

cnm ölçülerin kaç ki? çok karamsar konuşmuşsun önce inanmak lazım klava:

göğüs altım 71 göğüs üstüm 74 ilk ölçtüğüm zaman böyleydi bşlamadan önce şimdi 76 ama adet günüm yaklaştı bu yüzden şişkinlik var henüz büyüyüp büyümediğini bilemem 4. gnm en az 1 devam edicem bakalım inanıorumda bazende karamsarlaşıyorum işte

benim de arkilerin baya küçük. ama hiç takmıyolar . bi mucize bekliyolar sanki. bence nolursa olsun dnemeye değer kedicikopuyorumnanaktan

kızlar benm 4.gün olucak bu gece.. ama dolgunluk var. ölçmek için bi metrem yok mafoldumben
bi de reglmn 3. günü.. sizce ne yapmalıyımm mafoldumben

deniyorum canım zaten neler yapmadım ki tek umudum bu buda olmazsa touch me gögüs büyütücü krem alcam nezin kullandığı baya memnun

nese benim çok uykum geldi çıkıyorum kızlar iyi geceler size bu adaçayı beni sersem gibi yapıyor yaa nese hepiniz kib öptm

tatlım selam.ben bunların hiç birini yapmıyorum kız :kedi:
sadece adaçayı masajı ve akkşam karışımı sür yat yapıyorum..
sence yeterli mi?
bi de benm bugün 3.gün regl.dolgunluk hissediyorum ama regldan dolayımı karışımdan mı kestiremiyorum:kedi::kedi: opuyorumnanaktan

slmmm kızlar bende şimdi üye oldummyerimseniben.Benim göğüslerim çok küçükk yani bayağı küçük ahh 75 olsa dua edicem çok sinir bozucu en çokta yazın bikiniyle iğrenç oluyo bu karışmı bende kullanıcamm inş. bi faydası olur en azından bitkisel zararı olmaz umarım bilgileriniz için teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…