- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #1.861
introm geldim dedin ortalarda yoksun hadi biraz da benimle ilgilen :
iiyi geceler canım
ya hepiniz uyguluyorsunuzda benim ki kadar küçük olan yoktur heralde( inş hepimizinki büüüüüyyyyyyüüüüüüüüüürrr (((((((
kızlar birde şöyle yapsak kreme karıştrmadan direk otu suyu sürsek :S bir de öyle deniyeceğim çnkü her yer bulaşıyor kyaftlerim falan :S
iiyi geceler canım
ya hepiniz uyguluyorsunuzda benim ki kadar küçük olan yoktur heralde( inş hepimizinki büüüüüyyyyyyüüüüüüüüüürrr (((((((
kızlar birde şöyle yapsak kreme karıştrmadan direk otu suyu sürsek :S bir de öyle deniyeceğim çnkü her yer bulaşıyor kyaftlerim falan :S
Canım adaçayını kaynatmayacaksın zaten
Kaynar suyu adaçayının üzerine döküp birkaç dakika bekleyeceksin
Şerbetçi otunu da üzerine yeteri kadar soğuk su koyduktan sonra ocağa koyacaksın,kısık ateşte olması gerekiyor ocağın;su kaynama kıvamına gelince üç dört dakika kadar kaynatıp ocaktan alacaksın ve 10 dk.dinlendirip suyuyla birlikte kreme karıştıracaksın[/
birkaç dakika bekledikten sonra adacayının otlarını cıkaracakmıyım.bir kaç dakikada demlenirmiki.?CADIARZU
ben sana karışım haricini anlatayım anam.şimdik ne kadar yağ warsa al sen aktardan.(mersin,yılan,susam,badem,çilek,kakao,kayısı) bunları karıştırıp masaj yap memişlerine 2 kere günde.Adaçayı ve Rezene çayını iç bol bol..memişlerini günde 20 kere sıkk bırak ellerinle..hurma da ye günde 2 3 tane..bu kadarcıkkk..unttuğum bişi war mı kızzzzlaaarrrr...hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?