• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ayyyy işe yaradığına çok sevindim tatlımmm ama sabaha kadar durunca dolgunlaşmanın yanı sıra büyüme de hızlanıyor

introm hoşgeldin canım =)
ben de yenilerdenim. acemiyim baya :kedi:
dün ilk kez sürdüm karışımımı . pek tutturamadım kıvamı ama etki eder dedim yine de. adaçayı masajımı da aksatmıyorum. ama memişlerin ucu bi tuhaf oldu canım ya:utangac:
karışımı oraya sürmüyorum ama uyku anında bulaşıyo sanırım :utangac:
gerçi bu sabah heryerim otluydu kaydirigubbakcemile3

introm hoşgeldin canım =)
ben de yenilerdenim. acemiyim baya :kedi:
dün ilk kez sürdüm karışımımı . pek tutturamadım kıvamı ama etki eder dedim yine de. adaçayı masajımı da aksatmıyorum. ama memişlerin ucu bi tuhaf oldu canım ya:utangac:
karışımı oraya sürmüyorum ama uyku anında bulaşıyo sanırım :utangac:
gerçi bu sabah heryerim otluydu kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk tatlım sen de aramıza hoşgeldin :) göğüs ucundaki değişiklik nasıl birşey ki ben uca da sürüyorum ve hiç de yanlış birşey olmuyor sürdükten sonra kaşıntı oluyor değil mi

kızlar benimkilerde dolgunlaşıyo yaa ölçmüyorum bilerek ama hissediyorumdelikafadulden
bu arada etiketler nasıl olmuş kızlar:lepi:

hoşbulduk tatlım sen de aramıza hoşgeldin :) göğüs ucundaki değişiklik nasıl birşey ki ben uca da sürüyorum ve hiç de yanlış birşey olmuyor sürdükten sonra kaşıntı oluyor değil mi

evet tatlım kaşıntı bi de hafif tahriş var sanırım :kedi:
bi de kıvamı tutturamadım sürerken habire dökülüyo durmuyo memişlerin üstünde zor sabitliyemiyorum :utangac:

evet tatlım kaşıntı bi de hafif tahriş var sanırım :kedi:
bi de kıvamı tutturamadım sürerken habire dökülüyo durmuyo memişlerin üstünde zor sabitliyemiyorum :utangac:

kıvamını görmeden birşey diyemem ama tatlım kaşıntı olması iyi anlamda :) o tahriş de adaçayı masajında ot çiziyordur ondandır başıma geldi biliyorum

saol hayatım ay ben de çok sevindim.90 beden desteksizi top top taşıyorum çok şükür. nbb den aldığım bi sütyendi.

vallahi canım meme emsin karışımı ds sabaha kadar kalmasa da olur-aslında maske gibi düşünürsek etki süresi kurumasına kadar. kuruduktan sonra yıkanır onlar.hani bence aynı etki olur mantık olarak. ve şuan kaşınıyorum alkisalkisalkis

benim asıl amacım kremin göğsümde çok durmaması aslında,yan etki olmaması için. hani işe de yarayınca boşuna yatağım da batmamış oldu işime geldi alkisalkisalkis

kızlar galiba uca sürüldüğü için meme uçları hep dışarda kalıyo içe kaçmıyo kaşındığı için opuyorumnanaktan seninkiler de dışarıya fırlıyor mu egedenizcim

kızlar şu kaşıntı işini anlamadım ben bi türlü aydınlatın beni
benimkide kaşınıyo ama otların verdiği rahatsızlıktan dolayı
siiznki nasıl kaşınıyoki:uhm:
bendeki kaşıntıyı büyümeye yormuyorum ben yani:uhm:
ve ben sabah uyandığımda krem kurumuyo
kıvamı geceye göre tabi biraz daha çekmiş,kurumuş oluyo ama
dökülecek kadar kuru olmuyoki cıvık yani:uhm:

kızlar şu kaşıntı işini anlamadım ben bi türlü aydınlatın beni
benimkide kaşınıyo ama otların verdiği rahatsızlıktan dolayı
siiznki nasıl kaşınıyoki:uhm:
bendeki kaşıntıyı büyümeye yormuyorum ben yani:uhm:
ve ben sabah uyandığımda krem kurumuyo
kıvamı geceye göre tabi biraz daha çekmiş,kurumuş oluyo ama
dökülecek kadar kuru olmuyoki cıvık yani:uhm:
tatlım karışımı sürdükten belli ir süre sonra bazen hemen bazen yarım saat sonra filan kaşıntı başlıyor ve yine belli bir süre devam ediyor sürme kaşıntısı değil ama kaşıntı yoksa ki anlattığına göre emilmiyor da karışımında sorun var

tatlım benim göğüs altı 81 üstü 100 senle benim aramda 8 cm var ama benim boy uzun omuz geniş ve en kötüsü göğüs ayrık 80 kullanıyorum ben

benimki de ayrık canım. çok esnek olmayan bi sütyen birleştiriyor zaten.o zaman güzel gözükür işte.

Back