• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

canım benimde öyle
destekli 75'le güzel doluyo ama bedenimi sıkıyo
sırtım ağrıyo
80 de dediğin gibi bedene otursa bile doldurmuyo
demek bende 75B 'yim

demek ki canım 80A sın yani 36A kullanabilirsin..

Of arkadaşlar gelişme kaydeden var mı :(

Intromtrack sen adaçayını bıraktın mı?

samantha tatlım bana uymayın sakın ben sizden çookk çookk önce başlamıştım o yüzden şimdi rahatım bıraktığımda geirlem olmuyor şu aralar bıraktım ama bugün yeniden başlıyorum ve hiçbir gerileme olmadı ama sizde olabilir çünkü daha yenisiniz sakın ihmal etmeyin sende gelişme ne durumda

ya ben şerbetçiotunu son umut olarak sona bıraktım bilio musun :( adaçayı içiyorum 10 gündür arada bir küç yiyorum ve bi yağ karışımıyla masaj yapıyorum 2 cm bi büyüme var ama reglimle alakalı mı kestiremiyorum. aynanda şerbetçi otunu da denemek istemiorum büyümezse bu sefer her şeye rağmen çok üzülürüm :1no2: acaba adaçayından mı ki dedim de...

tatlım adaöayıyla bu karışımı bir uygularsan saat olarak aynı anda değil ama uygulama süreci olarak aynı anda uygularsan maximum sonuç alıyorsun

tek çayla büyüme elde etmedim hiç ama bu uygulamalardan sonra 1,5 hafta filan ara verdiğim oldu ve hiç ama hiç gerileme olmadı

Canım hoşgeldin bende karışımı yaptım 3 gecedir sürüyorum reglimde yaklaşıyo hafif kaşıntı oldu we bayada agırı oldu ara ara bugün reglimdenmi acaba bilemdim
ya kremdeki otlarla başıım dertte benim sürüp bekletemiyorum pek ince bi tabaka fazla yedirmeden sürüyorum hemen kuruyo otlarını döktürüyorum böyle yapıyorum anca yoksa heryer ot oluyo işe yararmı sence canım

hoşbulduk tatlım işe yarar ama olması gerektiği kadar hızlı etki etmez ağır ağır olur kaşıntı olması iyi ama boşver otu büyüsünler bence olması gerektiği gibi uygula

merhabalar bende bu karışımdan yapmayı düşünüyorum,kremin miktarı ne kadar olması gerekiyor yani kıvamını tutturmak açısından

peki sabaha kadar beklemesi şartmı çünki krem bu sonuçta uyurken etrafa bulaşabilir bunun için bişey üzerine örtmemiz gerekirmi?

ben sabaha kadar tutmuyorum bi yarım saat yetiyor bana. sonra suyla değil ama peçeteyle sıyırıyorum. hafif bırakıyorum tek tük ot göğsümde. aynı etkiyi alıyorum yine de canım.. bugün erkek arkadaşımla uzun süre sonra başbaşa kalabildik ve gördüklerine inanamadı.. sivri göğüslerim vardı sıkı olmadığı için..dolgunlaştı artık.. top top olmuş dedi..çok beğendi kızlar ,en önemlisi ben beğeniyorum.. göğüs uçlarım normalde çıkık değildir hep içerdedir.. sıkılaşma başlayalı sürekli dışardalar kaydirigubbakcemile3

Back