• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

hehe bende 3 kez uyguladım karışımı, ilk gün ölçtüm 77 çıkmıştı ikinci günü ölçtüm 78 i geçio alla allaa dedim yok artık tekrar tekrar ölçtüm hep 78 :)) sonra bugün tekrar ölçiyim dedim farkettimki duruşumdan değişiyomuş, dik durduğum zaman 78 çıkıyo :))) bakım bikaç gün daha denicem umrım etki eder..

bu arada ben adaçayıyla masaj yapmıyorum yaa sadece içiyorumm, kardeşim babam babanem falan derken pek rahat olmuyo anca gece kremi sürüp yatıyorum etki etmezmi acaba yaa:uhm:

adet dönemi soran arkadaşlar ara vermeyin çünkü konuyu açan arkadaş ara vermeden devam edin demişti büyütene kdr hiç ara vermemelisiniz ben öyle yapıyorum gerisini siz bilirsiniz

hehe bende 3 kez uyguladım karışımı, ilk gün ölçtüm 77 çıkmıştı ikinci günü ölçtüm 78 i geçio alla allaa dedim yok artık tekrar tekrar ölçtüm hep 78 :)) sonra bugün tekrar ölçiyim dedim farkettimki duruşumdan değişiyomuş, dik durduğum zaman 78 çıkıyo :))) bakım bikaç gün daha denicem umrım etki eder..

bu arada ben adaçayıyla masaj yapmıyorum yaa sadece içiyorumm, kardeşim babam babanem falan derken pek rahat olmuyo anca gece kremi sürüp yatıyorum etki etmezmi acaba yaa:uhm:

cnm adaçayını fzladan yapıp bir şişeye koy hergece uğraşmış olmazsın yapılmış olur (ben öle yaptım) sadece içeceğini her gece yaparsın snr yatarkende kremini sürersin
adaçayı daha etkili ben gündüzleri bile adaçayını sürüyorum aklıma geldikçe vaktim olursa :)
göğüs ölçümde 84 cnm bugün ölçtüm bazen düşüyor nedenini bende bilmiyorum dün gecede karışımımı süremedim müsait deildim malesef

iyidir cnm heralde bende göz kararı yapıyorum başlayında sonuç alanlar yazsın benim pek gelişme yok ama devam edicem yavaş etki ediyor olabilir ben büyüyeceğine inanıyorum

gönül ister ki ben yokkenki bütün sorularınıza ve yazılarınıza cevap vermek ama veremiyorum çok fena yorgunum kusuruma bakmazsınız umarım ama şimdiden sonraki sorulara cevap vermeye çalışcam

Back