Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

aman sen yine ihmal etmemeye çalış bak benim durumuma gel yaklaşık 1,5 2 ay olsun iyice rahatlarsın ben 1 haftadır kullanamıyordum bu akşamdan yine başlıyorum ama hiç gerileme olmadı bende de :)

sende gerileme olmamasına çok sevindim kaç cm e çıktı

Başlangıçtan 1.5 cm fazla cnm :)

kızlaaarr bu arada nişanlımdan mutlu haberi aldımmm büyüdüğü halde büyümüyor diyordu sonunda dayanamadı büydüğünü itiraf ettiiiiii :)

introm öncelikle h.geldin 3 gündür karışımı uyguluyorum ve çok üşüyorum otlarlada baş edemez oldum karışımı bir tülbentle süzdüm günde 3 kere sürüyorum elimle yediriyorum sürerken hafiften kaşıntı oluyor göğüslerimde sence etki eder mi yoksa tekrara karışım hazırlayıp blenderdan mı geçirsem öylelikle yedirsem daha mı ii olur

hoşbulduk tatlım da sen uygulamayı yanlış yapıyorsun süzmek kesinlikle yok suyu öyle bir ayarlıycan ki kıvamı süzmeden tutturcan ve yedirmek de yok yüzeyse çok az masajla ama sadece 1 dk filan o kadar yedirmiycen yüzeyde kalcak :)

şöyle diyim ben karışımımı bahsettiğin gibi hazırladım 1 gün değil hatta 2 gün bekledi daha sonra karışımı süzdüm geriye kalan kremi sürüyorum birazını yediriyorum birazda yüzeysel sürüp bırakıyorum

yok tatlım beklettikten sonra da süzmiyceksin orda biraz yanlış yapmışsın etkisi azalır çünkü özünün belli bir miktarını suyuyla birlikte atmış oluyorsun

tatlım karışım bulamaç tibi birşey oluyor illa krem gibi homojen birşey olmak zorunda değil otu ezmeyi denedim ama sabah daha çok sorun çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…