Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Buzdolabında bekletmene gerek yok tatlım şahsen ben elbise dolabında ıvır zıvır rafım var oraya koyuyorum :)

evet bende öle yaptım.yarın banyoda sürcemzemuszemus
şimdi adaçayının otunu sürmeye gidiyorum
şerbetçi otunun suyunuda dediğin gibi pamukla sürcem

ayy gazam mübarek ola heyecan bastıdelikafadulden
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler herkese
büyük memişli günlersırnaşık şey

tmm dır ot karışımım dibinde suyu war ama çok değil soğuyuncamı karıştırayım yoksa ılıkkenmi ay e çok soru sordum yaa kaydirigubbakcemile3
adacayımı içtim otuyla suyuyla masaj yaptım azıcık zemuszemus

10 dk.dinlendirdiysen kaynamış otu karıştırabilirsin canım

kızlar ben yatıyorum öpüyorum :ecrin_bebek: kolay gelsin hadi yarın sürüncez bi güzel opuyorumnanaktan

banada heycan bastı sürdüm kremimi, ama çok sulu dedim ya ööle fazla süremedim bu yüzden otlar yapıştı tabide seyrek seyrek.. sizin krem iyiyse bende dove aliim dicektim ama yağlı demişsiniz.. kullanın bakalımda beğenirsiniz birdahakine ondan alırım :)

daha önce bu küç sayfasında okumuştum narlı yağla masaj yapın diye, bende narlı vücut losyonu almıştım ona karıştırdım şimdilik :))

ama benim tek sorunum var bekleyemiyorum fazla.. hemen giyinmem gerekiyo umarım işe yarar.. azcık kaşınma başladı ama hemen giyince emiyodur bakalım ilerleyen günlerde görcez :)

bu arada adaçayı dal gibi ya onu katlayın kırın falan fincanın içine sığacak şekle getirin dalları, üzerine kaynar su dökün 1 dakika bekleyin sarı su olcak onu dökün, tekrar kaynar su ekleyin bu sefer daha açık sarı renkte su oluyo, bikaç dakika sonra çıkarın yaprakları şeker ve limonla beraber rahatça içebilirsiniz.. az önce içtim çokta güzeldi :)) acısı yok yani, böyle deneyin, gene acı derseniz ben kupamın ve dalın resmini çekerim öyle karar verirsiniz azmı çokmu diye :)

bide ben Egedenizinin dediği gibi un gibi yaptım ama çook az su koydum, yani otların üstüne çıktı o kadar öyle çok suyu olmadı, dahamı çok koysaydım acaba :uhm:

Canlarım şimdi karışımı yaptım şükür yarın sürücem iki kere sürmeyi düşünüyorum sürebilirsem tabi sürdükten sonra yıkanıyoruz silmiyoruz dimi bekliyoruz askılı giyicem de bulaşıyomu sabah mı silicez orasını anlamadım yardımcı olursanız sewinirimhihoyyyt

Sürdükten sonra yıkamıyorsun canım o sürdüğün gece bekliyor üzerinde sabah yıkıyorsun

tatlım üstünü geçmesin su.hatta ortalarda falan olsun.o da buharlaşcak bikaç damla kalcak otlar yapışçak birbirine ateşten almadan önce.bu arada günaydın kızlar.sabah annem farketti.toparlanma var göğüslerinde dedi.çok sevindim sositososito

bende işe yaramıycak sanırım cnm yaa bi 84 oluyo bigün bakıyorum 82 olmuş :mymeka:

ortalamasını al işte 83 de canım. bundan sonraki ölçünü hep aynı yerden , göğüslerini şişirmeden , dik durarak yere paralel olcak şekilde mezurayı tutarak ölç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…