- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
- 323
- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #1.541
Tatlım özel bir krem değil...Hani ellerimizi ya da vücudumuzu nemlendirmek için kullandığımız yağsız kremler var ya,onlar işte
Buzdolabında bekletmene gerek yok tatlım şahsen ben elbise dolabında ıvır zıvır rafım var oraya koyuyorum :)
egedenizcim bizim krem baya yağlıymış ama gördünmü:1no2:
tmm dır ot karışımım dibinde suyu war ama çok değil soğuyuncamı karıştırayım yoksa ılıkkenmi ay e çok soru sordum yaa kaydirigubbakcemile3
adacayımı içtim otuyla suyuyla masaj yaptım azıcık zemuszemus
kızlar ben yatıyorum öpüyorum :ecrin_bebek: kolay gelsin hadi yarın sürüncez bi güzel opuyorumnanaktan
bide ben Egedenizinin dediği gibi un gibi yaptım ama çook az su koydum, yani otların üstüne çıktı o kadar öyle çok suyu olmadı, dahamı çok koysaydım acaba :uhm:
Canlarım şimdi karışımı yaptım şükür yarın sürücem iki kere sürmeyi düşünüyorum sürebilirsem tabi sürdükten sonra yıkanıyoruz silmiyoruz dimi bekliyoruz askılı giyicem de bulaşıyomu sabah mı silicez orasını anlamadım yardımcı olursanız sewinirimhihoyyyt
Karışımda hata olabilir tatlım,istersen yeniden hazırla
bende işe yaramıycak sanırım cnm yaa bi 84 oluyo bigün bakıyorum 82 olmuş :mymeka:
bende işe yaramıycak sanırım cnm yaa bi 84 oluyo bigün bakıyorum 82 olmuş :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?