- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #1.521
Aynen canım hem yapıyorum hemde adacayı içiyorum çok fena çnceden sallama içiyodum şimdi kendim demledim fena neyse benim krem300 lük ben 12 kaşık koyucamda suyu bir bardak koyucam olmassa eklerim üstüne seninki çokmu çıwık oldu
Adaçayı bence de berbat,ama içine limon sıkarsanız,şekeri de biraz bol tutarsanız gidiyor
ben otun içine kaynatmak için 2,5 çay b. su koymuştum
kaynadıktan sonra baktım su baya çok
süzdüm suyu öyle krem ekledim
sende öyle yap cezvedeki suyu dökmeden kremle karıştı otu
az gelirse su eklersin zaten
şu an ölçüm 78 kızlar inş. işe yarar
bide diyorum ki şerbetçi otundan kalan suyu da içsem mi bööööööööööööödelikafadulden
östrojen komasına girermişim töbeeeeeeelülülülülülü
neden demliyoruz onu özü suyuna geçsin diye..suyunu dökmeseydin keşke canım,faydasını etkiler heraldefisfisfis
selam tatlım..ben 3 saat önce sürdüm yıkadım şimdi.. tozlar zor çıktı memelerden =D
kızlar yaa biz tatilde marmara adasına gidiyoduk ve orda meşhurdu ada çayı, çaybahçesinde hep ada çayı içerdim, çok fazla demlemeyin normal çay bardağına minik bi limon dilimi koyuyolardı onu içine atınca zaten görünüşü su gibi oluyo, eğer sizinki çok koyu oluyosa yani limon koyunca hala çok sarıysa rengi fazla demliyosunuzdur o yüzden acısı çıkıyodur..
çay bahçesindeki adamlara sormuştum ben dallarını kırıp cezveye koyuyolar sonra üstüne kaynak suyu koyup 1 dakika bekletiyolar o suyu döküyolar, acısı çıkıyomuş o zaman, aynı ota tekrar kaynak su ekleyip 3 dakika falan demleyip bardağa koyuyolar suyu..
böyle yapmayı deneyin bide, normal çay içtiğiniz kadar şeker ve limonuda ekleyin deneyin.. umarım beğenirsiniz :))
karışımı bende yaptım az önce, ama losyon kullandım azcık sulu gibi kaldı inş iyi olur.. heyecan yaptımacaba beklemeden hemen kullansammıı :uhm: inşallah boşa gitmez uğraşlarımızz :dance:
benim ot baya fazla oldu 13 kaşık felan 1,5 su bar su koydum çok sulu değil bakalım nolcak acaba 300ml kreme çok olmaz dimi kızlar
yok su duruyo elvavencim.
o suyun hepsini kreme katsam çok cıvık olur
içsem mi diyorum şakasına ama baktım biraz tadı çok acı içilmez
napiyim suyu şimdi ben :S
kreme katmadan suyla mı masaj yapsam:S
Oges bence fazla kalan o suyu göğüslerine pamukla sür
kaç dakka kaynatim canım bide
dimi canım ya öle yapim
ziyan olmasınzemuszemus
kızlar bide karışımı buzdolabında falan bekletmiyorsunuz dimi
kutunun kapağını kapattım duruyo normal dolapta yani
dimi canım ya öle yapim
ziyan olmasınzemuszemus
kızlar bide karışımı buzdolabında falan bekletmiyorsunuz dimi
kutunun kapağını kapattım duruyo normal dolapta yani
hersey tamamda icine konulan krem ne kremi anlamadim o kdr cok sayfa vardi okuyamadim hepsini yeniyim ben sitede:uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?