Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Selam canım

Sevindim senin adına işe yarayacak gibi :lepi:

ortalamasını al işte 83 de canım. bundan sonraki ölçünü hep aynı yerden , göğüslerini şişirmeden , dik durarak yere paralel olcak şekilde mezurayı tutarak ölç

bendede aynı durum bigün 84 snr 83 82.5 arası gidip geliyorum kızlar uygulama yapmaya başladığım gün ise kadir gecesiydi baya oldu neden hep aynı sizcesenağlama

Kızlar benim karışımım çok güzel gözüküyo sulu değil ama otların rengi kahwe rengi sarı değil benimki akşamı iple çekiyorum

Göğsünüzü ölcerken aldığım bir sütyen kutusunun üstünde göğüs nasıl ölcülür diye gösteriyodu şöyleki
Göğüs üstü koltuk altının altından ölcülüyo meme üçlarının üst tarafına geliyo mezura yani
Gögüz altıda malum göğüs altından ölcülüyo deneyin çok kolay ölçüceksiniz kızlar
Ölçerken dik durun we ne çok sıkın nede bol bırakın mezurayı kolay gelsin opuyorumnanaktan

Kızlar herkese kolay gelsin,ben bir şey sorabilir miyim? Siz bu kremi yaparken otları kaynatıp,suyunumu kreme katıyorsunuz?Yoksa hem suyunu hem de otları mı?

kızlar elime masaj yaparken küçük küçük sertlikler geliyodu. bugün doktora gittim. bastırdığı yerler çok acıdı. kist olabilceğni söyledi.. memeler çok narin günde 1 kereden fazla masaj yapma çeşit çeşit şeylerle dedi. ultrason çektiricem perşembe günü.. gerçekten korktum.ara ver dedi

Geçmiş olsun canım,sonucu mutlaka bildir bize...

Canım geçmiş olsun inş önemli bişey cıkmaz inş hiç birşey çıkmaz opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım,sonucu mutlaka bildir bize...

tamam canım. hem bisürü yağ , hem avonun sıkılaştırıcı göğüs kremi , hem dove , hem şerbetçiotu falan derken...birde göğüs etrafına x-tra jel kullanıyodm sıkılaşsın diye... dayanamadı yavrucaklar o kadar malzemeyemafoldumbenmafoldumben:a015:

geçmiş olsun cnm ultrasonda çıkan sonucunu da paylaş da bildiğim kadarıyla ben de yardımcı olmya çlşrm sna

ewt kızlar gerçekten de sağlığınızdan olmayın emin olun ki küçük olması sağlıksız olmasından iidir. masajı çok yüzeyel yapın yoksa ordaki lenf damarlarını zedeleyebilirsiniz :sinifsinif:

bir de biliorum brz şevkinizi kırmak gibi olucak ama bence çok fazla östrojen içeren şey yiip içmeyin kızlar ya çünkü biliosunuz meme kanseri riskini arttırıo bunlar yani ben o yüzden spor-yüzeyel masaj- bölgesel kilo alma için yapılabilcek şeler öneriorm yani yağ dokusunu arttırmaya ve şekillendirmeye yönelik..

ben çok korkuorum meme kanserinden o yüzden yaptıım en fazla spor- hafif masaj we günde 1 adaçayı en fazla (onda da brz östrojen war ama max. 3-4 bardak içilebilir.) onun dşnda kullandığınız otlara çoook dikkat edin lütfen biliosunuz ki ilaçlar da otlardan yapılıo yani bu ot ondan doğal ve sağlığa zararlı değildir diye bişey düşünmeyin. su bile doğal ama onun bile fazlası zararlı biliosunuz ki

Merhaba kızlar bende h.sonu malzemelerı alıp karıŞımı yapıcam bıŞı sormak ıstıyorum gÖgÜs uÇlarına da sÜrÜyormusunuz hanı kaŞıntı falan oluyormuŞ ya kabarıklık yapıyor mu gÖgÜs uÇunda yoksa tamamına sÜreyım mı

bence ucuna sürülmesi tehlikeli olabilir etrafına sürmek yeterlidir şahsi fikrim bende bugn başlayacağım sürmeye karışımı yaptım 1 gün bekledi =)

kızlar çok saolun. umarım pek bişey çıkmaz. doktor da hafif yapmamı önerdi.ve malzemeyi bol sürmenin alttaki dokuları bozcağını söyledi.. mantıklı da..aman bgn hiç masaj falan yapmadım korkuma.. aman uçlarına sürüp bol malzemeyle yapmayın kızlar.cidden işe yarıyor ama yavaş yavaş ulaşalım hedefe

geçmiş olsun canım...
bende 1 haftayı geçti uygulamayı yapalı dolgunluk hissi var ama cm de neden değişiklik olmuyor ona anlam veremiyorum.

birde sevgili doc bölgesel kilo almadan bahsetmişsin bunu nasıl başarabiliriz.

ben bir elimin yumruğunu sıkıp diğer elimle onu iteler gibi yaparak çalıştırıyorum göğüslerimi sarkmayı baya toparladı.ama kilo alırsam daha iyi olucak sanırım...

ben hiç masaj yapmıyorum :)) çok oynanmasının zarar vereceğini düşünüyorum bide üşeniyorum :))) benim göğsümdede vardı 2 tane misket gibi bişi doktora gittim bende ultrason falan hemen hemen her genç kızda olur bunlar dedi normalmiş yani.. bende ilk farkettiğimde korkmuştum ama içinizi ferah tutun hemen kötüyü düşünmeyinn :1hug:

bu arada adaçayını 1 kupa içiyoruz, fazlası elbette zararlı olacaktır ama 1 kupanın zarar vereceğini sanmıyorum, hem nettede boğazlar faranjit için falan kullanıldığı o durumlarda 2 kupa içilmesi gerektiği yazıyodu, yani biz zarar vereceğini düşünmüyorum.. hem demiştim daha öncede adaya giderdik tatile her akşam 2 3 bardak içiyoduk 2 hafta boyunca, zararı olmamıştı hoş büyütmemiştide o zamanlar

ama genede kendiizi takip edelim ne olur ne olmaz kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…