- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #1.561
tatlım üstünü geçmesin su.hatta ortalarda falan olsun.o da buharlaşcak bikaç damla kalcak otlar yapışçak birbirine ateşten almadan önce.bu arada günaydın kızlar.sabah annem farketti.toparlanma var göğüslerinde dedi.çok sevindim sositososito
ortalamasını al işte 83 de canım. bundan sonraki ölçünü hep aynı yerden , göğüslerini şişirmeden , dik durarak yere paralel olcak şekilde mezurayı tutarak ölç
Kızlar herkese kolay gelsin,ben bir şey sorabilir miyim? Siz bu kremi yaparken otları kaynatıp,suyunumu kreme katıyorsunuz?Yoksa hem suyunu hem de otları mı?
kızlar elime masaj yaparken küçük küçük sertlikler geliyodu. bugün doktora gittim. bastırdığı yerler çok acıdı. kist olabilceğni söyledi.. memeler çok narin günde 1 kereden fazla masaj yapma çeşit çeşit şeylerle dedi. ultrason çektiricem perşembe günü.. gerçekten korktum.ara ver dedi
kızlar elime masaj yaparken küçük küçük sertlikler geliyodu. bugün doktora gittim. bastırdığı yerler çok acıdı. kist olabilceğni söyledi.. memeler çok narin günde 1 kereden fazla masaj yapma çeşit çeşit şeylerle dedi. ultrason çektiricem perşembe günü.. gerçekten korktum.ara ver dedi
Geçmiş olsun canım,sonucu mutlaka bildir bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?