• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ben büyütmek için değil dolgunlaştırmak için kullanıyorum cnm. sarktı kilo verince :sinifsinif:

Slm kızlar ben yeni fark ettim böyle bi sitenin olduğunu ve aynı şeyden muzdarip olduğunuzu görünce hemen yaziyim dedim umarım herkes istediği ölçüye ulaşır

saol cnm iyi dileklerin için. umarız sen de kavuşursun

göğüste varsa eğer normalde olmayan bişey hayra alamettir.. tabi geçmesi lazım bi süre sonra.. yoksa Allah korusun zarar bile verebilir bazı bünyelere krem

Kızlar acil cewap bekliyorum karışımı hazırlıyorum şu an otu süzgeçten geçiriyorum un gibi oluyo ama içinde tohumu war onu atmamayı düşünüyorum onunla beraber kaynatıcam içinde ufak cubuklarda çıktı onları ayırıyorum onları katıyımmı içine napim bide ölçü incelmiş olarakmı 12 kaşık kaysam napsam acil cewap lütfen

Kızlar acil cewap bekliyorum karışımı hazırlıyorum şu an otu süzgeçten geçiriyorum un gibi oluyo ama içinde tohumu war onu atmamayı düşünüyorum onunla beraber kaynatıcam içinde ufak cubuklarda çıktı onları ayırıyorum onları katıyımmı içine napim bide ölçü incelmiş olarakmı 12 kaşık kaysam napsam acil cewap lütfen

canım bende şimdi hazırladım.
aynen senin gibi yaptım önce elimde ufaladım uflayabildiğim kadar
sapları ayırdım
tohumlarla beraber kaynattım
suyu biraz fazla katmışım cıvık oldu üstüne krem ekledim tekrar

Net ölçüm:1,5 çay bardağı su+10 kaşık ot+250 ml krem

hazırladım yarını bekliyorum
ama bu adaçayı berbat bişey kızlar yaaaaaaaaaaaaaa:delphin:

Kızlar bu uygulamayı yapıyorsunuz da..yan etkisi filan nedir?
Bazı arkadaşlar ağrı oluyor diyorda ilgimi çekti..Mazallah gögüste yapı değişikliğine falan sebep olmasın..

cnm yok , normal 12 kaşık koy..incelmişi azalcak zaten.. o çubukları bende süzgeçten geçirdikten sonra kalanları ayırıyorum..tohumları atma canım iyi edersin..kremi kafana göre koy bence ama çok koyma memelerimin kenarları kızardı alerji oldu benim

canım bende şimdi hazırladım.
aynen senin gibi yaptım önce elimde ufaladım uflayabildiğim kadar
sapları ayırdım
tohumlarla beraber kaynattım
suyu biraz fazla katmışım cıvık oldu üstüne krem ekledim tekrar

Net ölçüm:1,5 çay bardağı su+10 kaşık ot+250 ml krem

hazırladım yarını bekliyorum
ama bu adaçayı berbat bişey kızlar yaaaaaaaaaaaaaa:delphin:

Aynen canım hem yapıyorum hemde adacayı içiyorum çok fena çnceden sallama içiyodum şimdi kendim demledim fena neyse benim krem300 lük ben 12 kaşık koyucamda suyu bir bardak koyucam olmassa eklerim üstüne seninki çokmu çıwık oldu

merhaba kızlar ben yaklaşık 4 gündür deniyorum etkisi oldu gibi yani cm olarak ölçmedim ama bi dolgunluk hissediyorum:)) bakalım inş. olucak bişiler sanki:)) gelişmeleri paylaşırım....

selam tatlım..ben 3 saat önce sürdüm yıkadım şimdi.. tozlar zor çıktı memelerden =D

Back