• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Arkadaşlar sürdükten sonra şu altı çıt çıtlı akletlerden giyerseniz otlar yatağa dökülmez yanlız sabah çıkartırken dikkatli olun.

o zaman baya bi bulaşıyo.
annemin haberi olmadan yapcam ben bunu
bide etraf batarsa bu ne dicek yaaaa:kedi:

off ben şimdi sürdüm..yani denedim :D ben de annemden gizli denedim..ve daha denerken yerler otla kaplandı...memelerden aşağo pıt pıt pıt halı lavabo fayans her yer ot =D sürmemle yıkamam bir oldu =/:gitme::tomato::tomato:

süpürgeyle süpürülmicek cinsten bnm otlar =D ıslak kremli kremli

ya ben annemden çekindiğimden değilde
kızcak nedir ne değildir sürüyon,içiyon dicek :olmaz:
oooo bi sürü laf anlatsam olmaz o yüzden
böylesi daha iyi ama arkadasın dediği gibi streç+çıtçıtlı atlet ideal gibi

kızlar karışımımı hazırladım sabırsızlıkla 1 günün geçmesini bekliyorum karışımım pek içime sinmedi yine de denicem inşallah kaşıntı olur etki eder ya

Kremi sürünce bu dökülmeleri ne yapıcaz arkadaşlar çözüm bulalım askıl giyelmeli diyorlar ama ne yapsak bişey sarsak daha iyi olur ama yararında bi eksiklik olursa bilemedim bende yarın alıcam otu haydi hayırlısı

yer mer battı hep ,hemen yıkadım göğüslerimi canım.yok kaşıntı falan... en iyisi çilek yağı ve yosun sabunu bence ya.. şerbetçi otu çok pis iş

kızlar nbr deneyenler nası gdio sonuç alıomusunuz ben başlayamadım hala otu aldım bugün ama yrn kuzenime gidicem orda zor olur hftaya başlıcam

kızlarr otların dökülmesnden bende annem de acaip derecede şikayetçi:) ama ben karışımı sürdkten sora bi 10 dk fln bekliorm düşen lawobaya düşüo dierleri yapışıo sora üzerime bol bişey giyip pijamamn içine sokup yatıorm kalktğmda da ilk iş o otları lawobaya dökmek oluo tabi yine batıo biraz ama onları da elimle topluorm:)

buarada kaşıntı olmayan arklar hiç üzülmesn benm 4 5 gün oluo başta kaşınmıodu hiç ama akşam acaip kaşındı bence denemelisnz pes etmeyn kızlar:)

Kızlar bu arada,kaşınmıyoruz diye bırakmayın,bende de olmuyordu pek kaşıntı ama gene de sonuç almaya başladım :nazar:

Back