Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

herkes genelde değişik markalar kullandı canım.ben kullandığım kremden memnun değilim mesela.
bu bitince dove yada dermokili alıcam.sende deneyerek karar verirsin

canım teşekkürler.senin şu an kullandığın ne peki?

bu yağsız kremden kasıt nemlendirici kremler dimi
softlar yani.dove da var evde hoby de şu an.ikiside soft

denemediğim bi bu kaldı buna da el atiyimde bari olmazsa kaderim dicem artık:umursamaz:

ben en son hurma formülünü denemiştim kızlar 3 cm büyüdü orda da kaldık
bakalım bu bende işe yarayacak mı

mehlisa cnm kremin aldığı kadar otu koyabilirsin kremi ne kadar kullanacağını bilemediğimiz için net ölçü vermemiz mümkün değil

Son düzenleme:
ege denizi kullanmaya başladın başlayalı ne kadar büyüme oldu buz masajı yapıyor musun

Buzla değil de,bebek yağıyla masaj yapıyorum canım

Ben kullanmaya başlayalı bir haftaya yakın olmuştur sanırım

Mezuramı kaybettiğim için tam ölçüyü bilemiyorum şu anda,ama en son ölçtüğümde 1 cm lik büyüme vardı

Bende yarın alıcam şerbetciotunu inş bulurum kremde yağsız bulurum inş gece karışımı yaparım ilk önce bir kutu kreme yapıcam inş tuttururum çok sabırsızlanıyorum dua edelim kızlar inş büyürler opuyorumnanaktan

Bulursun tatlım...Adaçayını da unutma sakın

Kızlar bu arada,şerbetçi otunu tel süzgeçten geçirerek toz haline getirebilirsiniz

Bu işlemi de otu ıslatmadan önce yapın

Son düzenleme:

Toz haline getirince karışımın görünümü böyle ya da buna benzer oluyor kızlar

Son düzenleme:
Kızlar bu arada,şerbetçi otunu tel süzgeçten geçirerek toz haline getirebilirsiniz

Bu işlemi de otu ıslatmadan önce yapın
Çok saol canım ada çaıyın sallam alsam olmazmı
bide didik didik edicektim bende süzgeçten geçerse yaparım tabiki bide ne kadar koysam 3 yem kaş ota 2 yem kaş su we bir kutu krem yetermi ölçüleri bu şekilde werirseniz ddaha kolay yapabiliriz tşkler şimdiden sewgileropuyorumnanaktan

Yedirmeye çalışmıyorsun canım sürüp bırakıyorsun sadece

canım yedirmiyorum zaten sürüp bekliyorum emsin diye üstüme birşey bile giymiyorum yarım saat bekliyorum ki giydiğim şey de kremi emmesin diye ama emmiyor zaten boğazlarım ağrıyo açıkta beklemekten:gitme: artık dayanamadım dün akşam yarım saat bekledikten sonra streç filmlbenneyaptımkie sardım bugün 4. günüm olucak sadece sürünce hafif kaşıntı oluyo o kadar küç bile yiyiyorum 3 gündür

Sallamayla olmuyor canım kendin demle

Canım ben ikinci karışımı hazırladım,ikinci karışım 150 ml. krem,6 yemek kaşığı ot ve yarım çay bardağından biraz fazla su kullandım,artı olarak kaynatırken kısık ateşte kaynat,yoksa su az olduğu için çok çabuk buharlaşıyor

Süzgeçten geçiyor canım,elle didiklemekten daha kolay oluyor

Son düzenleme:

Ben de öyle yapıyorum,şifayı kapacağım yakında :roflol:

Canım bünyeye göre değişiyor bu ama otu az koyarsan fazla bir işe yaramayabiliyormuş

canım 4 kaşık ot la yaptım karışımı bol bol da sürüyorum ama bünye demekki süperanne nin dediği gibi emzirmeden deforme oldu o yüzden geç cevap verebilir bünyem

saol canım peki ada çayını bir fincan olarak ne kadar koyuyosun

saol canım peki ada çayını bir fincan olarak ne kadar koyuyosun

Valla cnm onda adaçayı olarak bir oran kullanmıyorum onu kendine göre ayarlayabilirsin

Bu arada,adaçayının tadı biraz ağır gelebilir (şahsen bana ağır geldi,sevmedim) içine limon damlatabilirsin o ağır tadı alıyor

Ayrıca,fincan boyutunu sorduysan resimdekine benzer bir fincanım var,ona koyuyorum adaçayını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…