- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #1.361
herkes genelde değişik markalar kullandı canım.ben kullandığım kremden memnun değilim mesela.
bu bitince dove yada dermokili alıcam.sende deneyerek karar verirsin
benimki realin ürünü tip marka ama memnun değilim.denemelik almıştım ama devam etmeye karar verdiğim içiin başka markayla deniycem..
sen başlayalı ne kadar zaman oldu
büyüme var mı
ege denizi kullanmaya başladın başlayalı ne kadar büyüme oldu buz masajı yapıyor musun
Bende yarın alıcam şerbetciotunu inş bulurum kremde yağsız bulurum inş gece karışımı yaparım ilk önce bir kutu kreme yapıcam inş tuttururum çok sabırsızlanıyorum dua edelim kızlar inş büyürler opuyorumnanaktan
Çok saol canım ada çaıyın sallam alsam olmazmıKızlar bu arada,şerbetçi otunu tel süzgeçten geçirerek toz haline getirebilirsiniz
Bu işlemi de otu ıslatmadan önce yapın
Yedirmeye çalışmıyorsun canım sürüp bırakıyorsun sadece
Çok saol canım ada çaıyın sallam alsam olmazmı
bide didik didik edicektim bende süzgeçten geçerse yaparım tabiki bide ne kadar koysam 3 yem kaş ota 2 yem kaş su we bir kutu krem yetermi ölçüleri bu şekilde werirseniz ddaha kolay yapabiliriz tşkler şimdiden sewgileropuyorumnanaktan
canım yedirmiyorum zaten sürüp bekliyorum emsin diye üstüme birşey bile giymiyorum yarım saat bekliyorum ki giydiğim şey de kremi emmesin diye ama emmiyor zaten boğazlarım ağrıyo açıkta beklemekten:gitme: artık dayanamadım dün akşam yarım saat bekledikten sonra streç filmlbenneyaptımkie sardım bugün 4. günüm olucak sadece sürünce hafif kaşıntı oluyo o kadar küç bile yiyiyorum 3 gündür
ya kızlar benim kaşıntı ya da ağrı sızı gün içinde niye hiç olmuyooorr sürünce azıcık oluyo hepsi o kadar
Sallamayla olmuyor canım kendin demle
Canım ben ikinci karışımı hazırladım,ikinci karışım 150 ml. krem,6 yemek kaşığı ot ve yarım çay bardağından biraz fazla su kullandım,artı olarak kaynatırken kısık ateşte kaynat,yoksa su az olduğu için çok çabuk buharlaşıyor
Süzgeçten geçiyor canım,elle didiklemekten daha kolay oluyor
canım 4 kaşık ot la yaptım karışımı bol bol da sürüyorum ama bünye demekki süperanne nin dediği gibi emzirmeden deforme oldu o yüzden geç cevap verebilir bünyem
saol canım peki ada çayını bir fincan olarak ne kadar koyuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?