• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ben adaçayımın içine 1 yemek kaşığı bal koyuyorum.ve bir kaç damla limon çok hoş oluyor.içemeyenler deneyebilir.
ege denizi canım o resimdeki kremle karışmış halimi ben pek çözemedim...

Uzun zamandir bu bölüme bakmamistim görünce bu sayfayi acaip sevindim. Sayfalarin hepsini okuyamadim henüz ama nekadar hizli dolmus 140 sayfa olmus kisa sürede. Daha sonra hepsini okumaya calisacagim.

Öncelikle sayfayi acan arkadasa cok tesekkürler, bulusu süper hemde kullanimi rahat.
Benim uyuguladigim kozalak ekstresi ile zordu o yüzden coktan biraktim. Yapis yapis yesil bir jel üstelik felaket bir koku ,yikamasi falan zordu.

senin tarifinle uyugulayacagim canim cünki kozalak gercekten bu konuda ise yariyor kendimde yasadim .

çok teşekkür ederim saolasın intro ya şimdi biri onaylasın yazıklarımı mümkünse karışımı hazırladım bugün göz kararı yaptım yarın ölçerek yapıcam burayada yazarım o dinleniyo neyse ada çayı içiyorum buzla masaj yapıyorum karışımımı sürüyorum büyüsünler diye bekliyorum doğru anlamışmıyım :)

inş büyüycek tatlım inş dün gündüz ölçtüğümde bir baktım 100 cm hala bi korktum yanlış mı söylüyorum kızlara diye ama sonra aynaya bir döndüm ki annaamm göğüsün üst kısmıyla ara doluyor nasıl sevindim :) sizden tek isteğim var biran önce nişanlına kavuş diye dua edin yeter :)

mrblar ben uzun sureıdr sızlerı takıp edıyorumm forumda ole cok formul var kı hangısını uygulayacagım karar veremedım en sonunda sıze katılayım dedım :))
IntromTrack; senın kactı kı sımdı 100 olmus masallahvereliniortakvereliniortak

ben adaçayımın içine 1 yemek kaşığı bal koyuyorum.ve bir kaç damla limon çok hoş oluyor.içemeyenler deneyebilir.
ege denizi canım o resimdeki kremle karışmış halimi ben pek çözemedim...

Evet cnm kremle karışmış hali...Telin kamerası çok iyi değil,anca o kadar çıktı resim

kızlar ya bu otlar sürünce dökülüyodu toplamadan yatınca da bütün yatak ot oluyodu. şimdi otu elimle ufaladım küçücük oldu aynı EgeDenizi nin resmindeki gibi bu sefer sabah bütün yatak küçücük küçücük ot oluyo üstüme giydiğim şey falan her yer ot oluyo nası başa çıkıyosunuz bunla

Bende aldım malzemeleri bugün çok heyecanlıyımdelikafadulden
1 gün bekleme olmasa keşke ama racona uycaz tabi kikaydirigubbakcemile3

kızlar kremli otlu karışımı sürdükten sonra hiç beklemeden mi streç filmle
kapatıyorsunuz yoksa belli bir bekleme süresinden sonra mı?

yatmadan önce sürüp kalkınca yıkıyomusunuz kızlar? e üst baş batmıyo mu süzgeçten geçirsek bile...
bide ben 4 yemek kaşığı otla hazırladm karışımı 150 ml krem attım.. kaç gün gider bu bana?biraz da cıvık oldu sanki 3 4 yemek kaşığı su koydum

yatmadan önce sürüp kalkınca yıkıyomusunuz kızlar? e üst baş batmıyo mu süzgeçten geçirsek bile...
bide ben 4 yemek kaşığı otla hazırladm karışımı 150 ml krem attım.. kaç gün gider bu bana?biraz da cıvık oldu sanki 3 4 yemek kaşığı su koydum

evet canım her yer batıyo bende ona çözüm arıyorum da streçle sarınca da etkisi azalıyomuş ne yapıcaz bilmiyorum:1no2:

gece nasıl yatıyosunuz burası en önemli kısım ? kalıp halinde mi sürüp bırakıyoruz tabaka halinde, yoksa incecik sürüp yedirip bırakıyomuyuz?krem her yere bulaşmıyo mu pijamaya falan?

gece nasıl yatıyosunuz burası en önemli kısım ? kalıp halinde mi sürüp bırakıyoruz tabaka halinde, yoksa incecik sürüp yedirip bırakıyomuyuz?krem her yere bulaşmıyo mu pijamaya falan?

Ben emene kadar bekliyorum ama gene az da olsa bulaşıyor

Tabaka halinde sürüp bırakıyoruz

evet canım her yer batıyo bende ona çözüm arıyorum da streçle sarınca da etkisi azalıyomuş ne yapıcaz bilmiyorum:1no2:

yada yatmazken sürücez gün içinde bi ara yıkıycaz :S ama okurken yada çalışırken de bu çok zor olur.. havlu koyalım göğsümüze yatmadan desek, o zaman da havlu emer hemen karışımı

küçükken annelerimiz hasta olunca viks sürer sıcak havluyla kapardı göğsümüzü.. yine öyle yapalım deneyelim ::D

benim karışımım soğudu ama 1 saat oldu daha sürsem mi ki?? :D

Back