Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

evet bi vedalaşamdım kimseyle neyse ben çıkıyorum tatlım yarın çok işim var görüşürüz inş girmye çalışcam kendine iyi bak baş baş

slm kızlar benim 2. gün bitti sürünce kaşıntı oluyor ama daha bi gelişme hissetmedim benim sorum krem tam emmiyor 1 saat açıkta bekletiyorum sürüp hatta yatıp bol bol sürüyorum krem akmasın diye valla bugün boğazlarım ağrıyor acaba kremmi yanlış arkonun bu yoğurtlu meyveli kreminden almıştım ondanmıki birde introcum göğsün tamamına yediriyorsun dimi kremi valla küç bile yiyiyorum daha napayım ki atletlerim hep sarı sarı oldu kremden

arko en yağlı kremlerden biri diye biliyorum ama :uhm:

yaa benim de iki gündür hiç kaşıntım olmuyor off ilk iki gün ne güzel kaşınıyordu sonra otunu daha bol yapayım diye yeni ot kaynattım eski karışımla karıştırdım ama bu yenisi daha sulu oldu krem bildiğiniz vıcık vıcık oldu :1no2: bugün krem katıp koyulaştırmaya çalışacağım off

selam kızlarr :))

bende yazdıklarınızı okumaya çalıştımm, 15 sayfa baştan 16 falanda sondan okudum ama hepsini henüz okuyamadımm, bende denemek istiyorum bu karışımı amaa ben başka yerde okumuştum narlı krem falan filan demişlerdi bu yüzden hobbynin narlı vücut losyonu almıştım, onunla karıştırsam ters etkisi olurmu? losyon çünkü sanırım daha yağlıdır.. birde nivea softun nemlendirici bakım kremi var onunlamı karıştırsam? eğer bunlar pek uygun olmaz derseniz kremde alıcamda o yüzden hemencik sorayım dedimm :)

bu arada introo tez zamanda yuvanızı kurarsınız inşallaahhh :Saruboceq:

kızlar ya yeşil yeşil krem kalıo fln demşler benm krem normal krem rengi :) bide sürünce kaşıntı oluo ama çok diil ama gün içinde ara ara sancı girio göğüslrme

Yedirmeye çalışmıyorsun canım sürüp bırakıyorsun sadece

Kremin yağsızsa olur canım bir sorun olmaz biz de yağsız hangi kremi bulursak onu alıyoruz zaten

Sonunda son sayfaya gelebildim. saatlerdir okuyorum okuyorum bitmiyo, maaşallah çok denemek isteyen var..
bende bunlardan biriyim. şu anda anlatyadayım. döner dönmez başlamak istiyorum. zaten adaçayını da çok seviyorum. umarım bende de işe yarar. yükseklerde gözüm yok, ele avuca gelsin yeter

Kızlar bende başlmaya karar verdim ancak şu krem konusu kafamı karıştırdı
en iyi sonucu hangisi veriyo yarın alcam malzemeleriopuyorumnanaktan

Kızlar bende başlmaya karar verdim ancak şu krem konusu kafamı karıştırdı
en iyi sonucu hangisi veriyo yarın alcam malzemeleriopuyorumnanaktan

herkes genelde değişik markalar kullandı canım.ben kullandığım kremden memnun değilim mesela.
bu bitince dove yada dermokili alıcam.sende deneyerek karar verirsin

ben bugün naylon ya da streç koymayı deneyeceğim sürdükten sonra, üstüm başım çok batıyor bir de penye olduğu için emiveriyor hemen

krem olarak introm dermokili önermiş dovedan memnun kalanlar da var

kızlar ne kadar şerbetçi otu ne kadar krem kullanıyorsunuz karışımı hazırlarken bilgilendirirseniz sevinirim bende yarın başlıcam allahın izniyle

ya kızlar benim kaşıntı ya da ağrı sızı gün içinde niye hiç olmuyooorr sürünce azıcık oluyo hepsi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…