Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

hiç dove kullanmadım ben önüme geleni alıyorum valla net bir marka yok ama kıvamı en iyi olan dermokil diye birşeydi peki gelişme varmıydı tatlım bu arada nerelerdesin sen ya görülmüyorsun

Canım ben giremedim bikaç gün nete,bu arada iyi bayramlar:) gelişme olmadı daha.Ama alerji oldu işte nedense.Bitkiler mi yaptı acaba diye düşünüyorum

Öyle denicem artık canım.Gelişmeleri okudukça da hevesleniyorum,ama işte engel çıkıyo.Umarım olmaz bi daha.Sen nereye gidiyosun ki?

inş olmaz bir daha ben şu anda ankaradayım tatlım ablamın düğünü var yarın nişanlım geliyor bizde kalmaya o yüzden hep onla olcam giremiycem sonra da zaten okul başlıyor

Anladım canım,tebrik ederim ablanı da,darısı başınıza inş.ben de biraz büyütseydim keşke,neden böyle oldu anlamadım

canım nasıl yarım saatte emiyor .benimki sabha kadar duruyor ve kalkıncada ilaç kalıntıları oluyor.yani önce peçeteylşe silip daha sonra yıkıyorum.
azmı sürüyorsun acaba yada benmi abartıyorum :sm_confused:

benim niye emmiyor? :uhm:

bol bol sürüyorum canım. bayaa beyaz beyaz oluyo yani göğüslerim ilk sürdüğümde. sonra da emiyo yarım saatte. sabaha otlar bile kuruluktan dökülmüş oluyolar. bu durum ciltle alakalı olabilir bence; benim tenim yağlı kremi hemen absorbe ediyo olabilir. bence sen bi de yağsız kremle denemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…