- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #1.301
Canım ben giremedim bikaç gün nete,bu arada iyi bayramlar:) gelişme olmadı daha.Ama alerji oldu işte nedense.Bitkiler mi yaptı acaba diye düşünüyorum
ben de dove kullanıyorum kızlar. yan etki yapmadı, gelişmeler de iyi gidiyo :) bi de benim tüm kremi yarım saatte falan emiyo. şu an kaşıntıdan ölüyorum ama dayanıyoruz işte yaa :çok üzgünüm:
bu da senin için introm: inşallah sevdiceğine hayırlısıyla kavuşursun. (bendeki gelişmelere baktıkça bu duadan fazlasını hakediyosun valla:)))
intromcum ben sabah kalktıgımda hepsini emmiş oluyor otlar tıkır tıkır dökülüyor ben de o yuzden yıkama ihtiyacı hissetmiyorum,cıvık cıvık krem de olmuyor yıkamıyorum o yuzden,gözeneklerde falan kaldıysa gitmesin diye hem de.sen yıkıyor musun? bi de benim hep giydigim asklılı bi şey var ama ne kadar olsa birazcık emiyor yine.onun göğüs kısmına içerden strech yapıştırayım diyorum, hem strechi göğsümüze sardıgımızdaki gibi yapışıp rahatsız etmez hem de emmesini engeller,ne dersin???
Anladım canım,tebrik ederim ablanı da,darısı başınıza inş.ben de biraz büyütseydim keşke,neden böyle oldu anlamadım
bariz yeşilimsi yeşilimsi kuru krem mi kalıyor tatlım senin gelişmeler ne durumdaydıbenim niye emmiyor? :uhm:
canım nasıl yarım saatte emiyor .benimki sabha kadar duruyor ve kalkıncada ilaç kalıntıları oluyor.yani önce peçeteylşe silip daha sonra yıkıyorum.
azmı sürüyorsun acaba yada benmi abartıyorum :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?