• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

olsun cnm ne güzel ben çıkıyorum daha snr görüşürz karışımımı hazırlayayım bu gece şerbetçi otunun suyyunu sürcem bakalım nsl etkisi olcam tabi öncesinde adaçayını ihmal etmeden

ıntrocum dolu dolu 5 yemek kasıgı ota uzeri ıslanana kadar su koyuyorum ama gecmıyor otu sonra kaynatıyorum 4.5 dakıka zaten suyun yarısı buhar oluyor 10 15 dk dinlendiriyorum sonra krem ilave edıyorum karıstırıyorum ne diyorsun?

suyu o kadar koymadan 1-2 dk kaynatman yeterliydi tatlım da olur bence hayal ediyorum da bir sorun yok gibi karıştır bakayım bir kıvamı nasıl olcak

hepinize merhaba kızlar ben aranıza yeni katılanlardanımalkisalkisalkisburada olduğuma göre benimde derdim sizlerle aynı:sinifsinif: bu paylaşımı için introma çok çooooook teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan bayramı tamamlayalım şu mucizevi karışıma ben de başlıyacamalkisalkisalkis inş bende sizler gibi olumlu sonuçlar alırım... bu arada hepinizin bayramı mübarek olsunnn .........

kızlaaar eğer yanlış ölçmedysem 1 cm e yakın 1 büyüme war :):):) tam emin deilm yanlş ölçmş olablrm ama dolglnlk hissediorm moral oldu bana karışıma dewam:D

zeliş tatlım önceki sayfalarda da yazdım sana yeni hatırladım okudun belki toparlanıyordur o

jelibon hiç önemli değil işe yarar inş :)

libnie ay çoookk sevindimmmm :)

tatlım boylarımız aynı gibi ben biraz uzunum senden kilom 67 şuanda benim de göğüslerim ayrık ama bak göğüsün ağınık olabilir biraz daha bekle olmadı sana sözüm var kendim yapıp yollıycam karışımı :)

a.s. canım yanlş ölçeblrm ama dolgnlk war umudum da war:Saruboceq: 1 hafta daha kullancm

Hoşbulduk canım

Yaa durduk yerde modem uyuzluk yaptı almadı bir türlü adsl sinyalini

Onunla uğraştım öfff

Back