Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar buarada bende çok zayfm boyum 1.80 fln kilom 53tü şimdi 55 oldm ama boyuma göre hala zayfm göğslermde 72 ye 81 çok küçük we ayrıklar acaba oyzdn mi işe yaramıolar diorm

canım benmde 3 4 gün oldu kaşıntı da yok büyüme de sadce akşam biraz kaşntı oldu o da otlardn sanrm ama kremi sürdğmde bi dolglnlk hissedyrm yatarkn sabah yne aynı oluo anlamadm hiçbişe :gitme:

aynen benimde öle masajı yaptıktan sonra bı dolgunluk oluyor ardından kremi sürüyorum ölçüyorum 81.5 cıkıyor sabah uyandıgım zaman ölçüyorum 80hergün aynı şey anlayamadım gittiii:senağlama

Kızlar ölçerken hata yapıyor olabilir misiniz acaba :bbo:

yok canım mümkün degil sadece buna odaklandım aynı hassasiyeti ölcerkende gösteriyorum dogal olarak....diger kullananlar 2.3 günden itibaren ekisini görüyorlar ama bende kaşıntı bile yok 8 gün oldu umudumu kaybetmeye başladımsenağlama

Canım bu bünye meselesi,seninki daha geç cevap veriyor olabilir...

Ölçerken bende de aynı şey oldu düşün ki çıkan ölçüden ters etki görüp küçüldüğünü sandım o derece

Ama tek sorun,mezurayı düzgün kullanmamamdan kaynaklanıyormuş...

(Aşağı doğru kaydırıyormuşum da farkında olmadan)

Kaşıntı yok demişsin,ağrı ya da sızı var mıydı?

ya ben biraz önce aldım otları falanda bişi sorcam belki önceki sayfalarda vardır ama göremedim bi kaç günlük yapsak olur mu hergün hergün uğraşmasak kötü mü oluyo o zaman bilen var mı arkadaşlar

ayyy tatlım dua için çok ama çok teşekkür ederim gelişmelere çok sevindim inş daha da fazlası olcak kaşıntılara da katlancaz artık :)

tatlım ben deçok gerekmedikçe yıkamıyorum sterç sarmayı denedim ben ama çok kötü oluyor bence yapma azıcık emsin boşver sen de biraz fazla sürersin tam emmiyen olamaz ki zaten :)

tatlım 2 olasılık var 1.si ya göğüsün dağınık o yüzden önce içten içten toparlanıyor ya da 2. si ki bu bence büyük bir olasılık karışım yanlış kaşıntı olmaması bunu gösteriyor

cnm bende bu konuyu takip ediyorum bizlerle paylaştığın için çok saol bende ilk defa msj atıyorum senin formülünü uyguluyorum kremim bitti hazıtlayamadımda bayram ziyareti nedeniyle bu akşam için karışımım yok birazdan yaparım

kızlar buarada bende çok zayfm boyum 1.80 fln kilom 53tü şimdi 55 oldm ama boyuma göre hala zayfm göğslermde 72 ye 81 çok küçük we ayrıklar acaba oyzdn mi işe yaramıolar diorm

tatlım boylarımız aynı gibi ben biraz uzunum senden kilom 67 şuanda benim de göğüslerim ayrık ama bak göğüsün ağınık olabilir biraz daha bekle olmadı sana sözüm var kendim yapıp yollıycam karışımı :)

İyiyim tatlım sen nasılsın?

Nasıl gidiyor uygulamalar :lepi:
ben de iyiyim valla nasıl olayım uygulamalar iyi bence baya gelişme var herkeste bende şu anda cm olarak büyüme durdu dolgunlaşma başladı göğüs aram ve göğüs üstü doluyor baya ara kapanmaya başladı sende durumlar nasıl büyüme var mı

aramıza hoşgeldin tatlım :) aman sakın ama sakın 1 gün bile ihmal etme bugünlük neyse de sakın amannn hele ki büyüme sırasında asla ihmal olmamalı uygulamadan sonra bir gelişme var mı bu arada bir sorunun olursa sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…