• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

selam kızlar benimde bugün 4.günüm.
ilk gün adaçayını içtim diğer günler içemedim.
ama bende dolgunluk var büyüdü diyemem ama elimi doldurdu.
benim sol göğsüm sağdan daha küçük inş.aralarındaki fark kapanır.
birde siz sürdükten sonra sabaha kalktığınızda krem kalıntıları kurumuş şekilde oluyormu yoksa hepsini emiyormu? acaba benmi çok fazla sürüyorum bende kalıntı oluyor yıkıyorum...

tatlım ben bnolca sürüyorum ve hepsini emiyor gelişmeye çok sevindim ölçüyorsun değil mi gözle büyüyüp büyümediğine bakma cm olarak bak inan çok seviniyorsun her geçen gün

ben hala bi mezura alamadım yaa :mymeka: ama hala maşallah çok dolgun duruyolar. :) bi de, normalde gece kaçınırdı, bugün gündüz de kaşıntı oldu :dance:

krem kalmıyor ama ot kalıyor :) tatlım elle ölçüne çok büyüme olmadı mı anlayamazsın büyümüyor gelir sana ölç bence biran önce

krem kalmıyor ama ot kalıyor :) tatlım elle ölçüne çok büyüme olmadı mı anlayamazsın büyümüyor gelir sana ölç bence biran önce

acaba benim kremimden mi.bende krem kurumuş ve yapışmış şekilkde kalıyor.hatta önce peçeteyle slip daha sonra yıkıyorum.
senin kremin markası neydi canım .? kafamçokkarıştı

valla tatlım bilmiyorum ki kremden mi ben önüme ne gelirse alıyorum sabit aldığım yok ama dermokili kullanmaya başlıycam tamamen kıvamı çok iyi oluyor

sağol canım çok soru sordum bu bitsin bende dermokili alıyım.
canla başla uğraşıyorsun vallaha çok sağol.
şuan adaçayımı sürdüm bekliyorum kuruyup biraz bekletince kremimi sürücem bugün 4 olucak inş.1 haftada gözle görülür değişim olur...

hiç önemli değil tatlım işe yarasın da yeter 1 haftada baya gelişir bende şu anda büyüme 100 cm de durdu ama gelişme durmadı göğüs aram ve göğüs üstüm iyice gelişiyor o yüzden cm büyüme geçici olarak durdu :)

inş büyüycek tatlım inş dün gündüz ölçtüğümde bir baktım 100 cm hala bi korktum yanlış mı söylüyorum kızlara diye ama sonra aynaya bir döndüm ki annaamm göğüsün üst kısmıyla ara doluyor nasıl sevindim :) sizden tek isteğim var biran önce nişanlına kavuş diye dua edin yeter :)

Back