- Konu Sahibi IntromTrack
- #1.261
yazmamışım ben dolgusuz sütyen kullanmak istiyorum oyüzden büyüsünler yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelişme nasıl peki tatlım :)İkinci tur krem hazırlamaya az kaldı benim de...Sanırım üç dört günlük bir krem durumum var...Tam bitmeden yeni kutuyu hazırlıcam...Dayayın kreme otu :roflol:
benim ayrık deil vede güzelde duruyor ama ben beden olarak büyümesini istiyorum göğüslerim aslında normal boyum 170 dolgulu 80 beden kullandığım için çirkinde olmuyor bide 55 kiloyum 58 kilo olmak istiyorum onuda alamıyorum stres yaptım galiba
gelişme nasıl peki tatlım :)
yağı deilki cnm ben kendisini suyla içiyordum
Göğüs büyümesi sırf kiloyla alakalı değil tatlım;çünkü benim kilom bayaa yerinde,hatta boyuma göre fazla bile ama göğüs bu kiloya göre yok gibi...Ama sen biraz daha kilo alabilirsen iyi olur çünkü boyuna göre zayıfsın...
belli bir süre sonra hergün 1 cm büyüdüğü bile olcak görürsün ihmal etme yeter :)Üç günde 1 cm gibi tatlım ama gene de iyidir 30 günde 10 cm yapar bu =) Allah bereket versin :roflol:
cnm yağı deil zaten kara üzüm çekirdeğini öğütülmüşü pakette satılıyor onu aldım onu içtim yoksa bende yağı içemem zate öyle diyorsan açıklamış olayım yanlış mı anladım bilmiyorumda
bu arada Allah hiç ayırmasın sizi inş kavuştursun muttluluk versin her zmn rabbim