• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

benim ayrık deil vede güzelde duruyor ama ben beden olarak büyümesini istiyorum göğüslerim aslında normal boyum 170 dolgulu 80 beden kullandığım için çirkinde olmuyor bide 55 kiloyum 58 kilo olmak istiyorum onuda alamıyorum stres yaptım galiba

Göğüs büyümesi sırf kiloyla alakalı değil tatlım;çünkü benim kilom bayaa yerinde,hatta boyuma göre fazla bile ama göğüs bu kiloya göre yok gibi...Ama sen biraz daha kilo alabilirsen iyi olur çünkü boyuna göre zayıfsın...

valla ben de kilo almak istedim nişanlımın zoruyla tam 15 kilo aldım :) dolgusuzu ben de istiyorum 80 kullanıyorum ama hedef dolgusuz 80 destekli 85 :)

Göğüs büyümesi sırf kiloyla alakalı değil tatlım;çünkü benim kilom bayaa yerinde,hatta boyuma göre fazla bile ama göğüs bu kiloya göre yok gibi...Ama sen biraz daha kilo alabilirsen iyi olur çünkü boyuna göre zayıfsın...

tatlım aynen katılıyorum sana ben de 15 kilo aldım ama hiç göğüslere etki etmedi :(

üzgünüm ama bol bol yiyerek iştahım hiç olmazdı ama akşam ve gece ağlayana kadar yerdim çok zorlandığımda maden suyu içerdim ama resmen ağlayana kadar yerdim ya :)

cnm yağı deil zaten kara üzüm çekirdeğini öğütülmüşü pakette satılıyor onu aldım onu içtim yoksa bende yağı içemem zate öyle diyorsan açıklamış olayım yanlış mı anladım bilmiyorumda

ayy cnm ya ne kdr çok sevmişin sen bu çocuğu her istediğini yapıyorsun mutlumusun peki böyle olmasından neden böle istekleri oluyorki senden ağlayarak yemek asla yiyemem tebrik ederim seni

cnm yağı deil zaten kara üzüm çekirdeğini öğütülmüşü pakette satılıyor onu aldım onu içtim yoksa bende yağı içemem zate öyle diyorsan açıklamış olayım yanlış mı anladım bilmiyorumda

yok tatlım içmiyorum ben çilek yağıyla karıştırıp masaj yapıyorum :)

çok ama çok mutluyum tatlım ben onun için neler yapmadım ki sahneyi bıraktım albüm hazırlığını bıraktım ohooo daha birçok şey yaptım bunlar daha en basitleri ama hiç olmadığım kadar mutluyum :)

tatlılarım bu arada bildiriyim yarın nişanlım geliyor kalmaya o yüzden uğrayamayacağım buraya çok özür dilerim şimdiden

Back