Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tatlım bana karışımı tam olarak nasıl hazırladığını anlatabilir misin

Bugün ölçme yapamadım dün de çok kalabalıktık sadece kremi uygulayabildim boşta kalınca :roflol: Ama sızlamalarım devam ediyor,kafalarına eserse de arada kaşınıyorlar :roflol:

cnm benim ilk yapışımdan beri dolgunlaşma oldu hatta ilk 3 gün falan adaçayı içmemiştim bu gün 6. günüm olcak ama büyüme yok dolgunlaşma var yani o dolgunlaşmada 2 cm falan etkiliyor başka gelişme yok bide hava soğuk ya o yönden zor oluyor ama devam etmek istiyorum çok heveslendim inanıyorum olcağına sayende cnm

tatlım ben 10 ar günlük yapıyorum hergün yapma zorunuluğu yok 9.gün yenisini yapıyorum o 1 gün dinlenirken eskisi bitiyor sonra öbürüne başlıyorum

tatlım dolgunluk olması çok iyi hemen büyüme imkansız zatne de belli bir uygulama süresinden sonra hergün hergün büyüyorlar sen bile inanamıyorsun kaşıntı ağrı filan oluyorsa doğru yoldasın demektir :)

cnm bide ben adaçayını fzl yapıp bir şişeye koyum odamda duruyor onu kullanıyorum sadece içeceğim kdr yapıyorum diğer akşamlarda birde aynı düzenli olarak her gece aynı saatlerde yapmıyorum işlemleri her akşam değişiyor bu sorun olurmuki

öyle çok kaşınma yok cnm bazen ağrı oluyor. ben arkonun vücut nemlendiricisiyle yapıyorum ayrı krem kutusunda biraz krem ve ot kafama göre ayarlıyorum onu öyle kullanıyorum

eğer doğru ölçüyorsam göğüs ucundan 83 alt kısımdaki dolgun olan kısımda 80 göğüsüm deilde göğüsümün en altıda 77 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam

buradaki okunanlara göre az yapmışım otunu suyu bol olmuş bende tekrar otu az suyla yapıp birazda krem koyulttum zaten bitti karışımda şimdi daha dikattli yapıcam cnm

çok tatlısın ya hade bakalım inş kampanya tutsunda cnm ben bir arada 1 aya yakın küç kullandım onuda burdan öğrendim ve baya belli şekilde dolgunlaşma olmuştu hatta ozmn ölçmüyordum bilmediğim için büyümede olmuştu

ıkinci tur krem hazırlamaya az kaldı benim de...Sanırım üç dört günlük bir krem durumum var...Tam bitmeden yeni kutuyu hazırlıcam...Dayayın kreme otu :roflol:

benim ayrık deil vede güzelde duruyor ama ben beden olarak büyümesini istiyorum göğüslerim aslında normal boyum 170 dolgulu 80 beden kullandığım için çirkinde olmuyor bide 55 kiloyum 58 kilo olmak istiyorum onuda alamıyorum stres yaptım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…