- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #1.241
aynen benimde öle masajı yaptıktan sonra bı dolgunluk oluyor ardından kremi sürüyorum ölçüyorum 81.5 cıkıyor sabah uyandıgım zaman ölçüyorum 80hergün aynı şey anlayamadım gittiii:senağlama
ben de iyiyim valla nasıl olayım uygulamalar iyi bence baya gelişme var herkeste bende şu anda cm olarak büyüme durdu dolgunlaşma başladı göğüs aram ve göğüs üstü doluyor baya ara kapanmaya başladı sende durumlar nasıl büyüme var mı
ya ben biraz önce aldım otları falanda bişi sorcam belki önceki sayfalarda vardır ama göremedim bi kaç günlük yapsak olur mu hergün hergün uğraşmasak kötü mü oluyo o zaman bilen var mı arkadaşlar
Bugün ölçme yapamadım dün de çok kalabalıktık sadece kremi uygulayabildim boşta kalınca :roflol: Ama sızlamalarım devam ediyor,kafalarına eserse de arada kaşınıyorlar :roflol:
cnm benim ilk yapışımdan beri dolgunlaşma oldu hatta ilk 3 gün falan adaçayı içmemiştim bu gün 6. günüm olcak ama büyüme yok dolgunlaşma var yani o dolgunlaşmada 2 cm falan etkiliyor başka gelişme yok bide hava soğuk ya o yönden zor oluyor ama devam etmek istiyorum çok heveslendim inanıyorum olcağına sayende cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?