Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

İlk duayı ben yapim bayram günü inş kabul olur
Rabbim hayırlısıyla sewdiğinle seni kawuşturur mutlu mesud sağlıkla sıhhatle hiç ayrılmadan huzurlu bir ömür sürersiniz inş canım sewdiklerinizle birlikte
Sewgilerimle İYİ BAYRAMLARopuyorumnanaktan

tatlılarım hazır okul başlamamışken sorunuz varsa laıyım yoksa çok sık giremeyeceğim o yüzden son zamanlarda sürekli soru bekliyorum sizden aklınızda hiçbirşey kalmasın isterim ilerde giremezsem içim rahat olsun

ben we başka arkadaşlar bayramdan sonra yapıcaz karışımı bizim sorularımız bayramdan sonra inş sende burda olursunda sorarız we yaparız karışımı çok hewesliyim yapmak için inş büyürler 75 sütyenimi doldursunda inş çok sewinicem

bayramdan sonra okul başlıyor tatlım çok yorucu olcak çok ama çok zor bu kadar sık ve uzun girmem ama inş o 75 ve daha fazlasını doldurcak :)

Canım sorim bari benim memişler küçük çok zayıfım üst bedenim de kemiklerim sayılıyo yani alt kalcam güzeldir ideal boyutta neyse benim göğüslerin arası içe göçük gibi kemik yapısımı zayıflıktanmı ne bilmiyorum kara üzüm çekirdeğiyle 4 cm büyüttüm bitkisel yağlarla falan gerilemede öylece kaldı şimdi senin yöntemi deniycem inş işe yarar acaba ortasınada sürsem faydası olurmu acaba benim gibi olan warmı bide iki göğüsün ortasıiçe doğru biraz uzun oldu ama neyse

tatlım o zayıflıktan dolayı ben zayıfken bende de öyleydi ama şöyle diyim garanti o arayı doldurur diyemem ama benim mesela bir göğüsüm büyüyor ardından büyüme bir ara duruyor ortası ve üstü dolgunlaşıyor sonra yine büyüyor yni dengeli gidiyor ama kesin birşey diyemem

introm sen gitsen de biz senin duacın olacağız merak etme!
hadi ben de gidiyorum kremimi sürmeyeee

bu arada ben dove kullanıyorum o vardı evde, bende de krem kalıntıları oluyor biraz

ben de dove kullanıyorum kızlar. yan etki yapmadı, gelişmeler de iyi gidiyo :) bi de benim tüm kremi yarım saatte falan emiyo. şu an kaşıntıdan ölüyorum ama dayanıyoruz işte yaa :çok üzgünüm:
bu da senin için introm: inşallah sevdiceğine hayırlısıyla kavuşursun. (bendeki gelişmelere baktıkça bu duadan fazlasını hakediyosun valla:)))

hadi bayram bitsin yaa bende başlayım artık...acayip taktım kafaya inşallah benimde olucak güzel haberlerimi yazıcam buraya :)inanmak başarmanın yarısı burda yazılanları gördükçe daha çok inanıyorum inşallah olucak ...hepimizin ki olucak

Saol canım çok teşekkürler takipteyim seni we arkadaşları kaçaman memişler herkeze opuyorumnanaktan

bayramdan sonra okul başlıyor tatlım çok yorucu olcak çok ama çok zor bu kadar sık ve uzun girmem ama inş o 75 ve daha fazlasını doldurcak :)

intromcum ben sabah kalktıgımda hepsini emmiş oluyor otlar tıkır tıkır dökülüyor ben de o yuzden yıkama ihtiyacı hissetmiyorum,cıvık cıvık krem de olmuyor yıkamıyorum o yuzden,gözeneklerde falan kaldıysa gitmesin diye hem de.sen yıkıyor musun? bi de benim hep giydigim asklılı bi şey var ama ne kadar olsa birazcık emiyor yine.onun göğüs kısmına içerden strech yapıştırayım diyorum, hem strechi göğsümüze sardıgımızdaki gibi yapışıp rahatsız etmez hem de emmesini engeller,ne dersin???

ben kullanmaya baslayalı 8 gün oldu ada cayıda ıcıyorum masajıda yapıyorum karısımıda dogru hazırlıyorum amaaa ne kasıntı var nede büyüme çok canım sıkılıyor her gün ölçüyorum aynı niye bende işe yaramıyor yaaaa

canım bünye meselesi bu sonuçta. bence sabretmelisin. bende de ölçü değişmiyo ama dolgunlaşma oldu mesela. sende o da mı yok?

canım benmde 3 4 gün oldu kaşıntı da yok büyüme de sadce akşam biraz kaşntı oldu o da otlardn sanrm ama kremi sürdğmde bi dolglnlk hissedyrm yatarkn sabah yne aynı oluo anlamadm hiçbişe :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…