Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

cnm ben acıbadem kremi war ondan aldım eczaneden yağsız die ama gayette yağlı..bulamadım ben yağsız krem wala..onunla yapıcam bugün weya yarın.

ewet ya yağsz krem diince garip garip bakıolar yok hçbiyerde bugün baştan yapmam lazm

ben bayram sonrasını beklıcem bunları uygulamak ıcın ama okudukjlarımın hepsının karıstırıp yapıcam bence emınım ıı gelıcek cunku ınanıyorumm ınanmaktır her seyın ilacı :)

kızlar yağsz kremi bin bir güçlükle aldm geldm karışıma 1/3 ü kadar su koydm geçen sefer ciwik oldu die kaynattm ama buseferde hiç suyu yok:roflol: biri bana yardm etsn nolur:Saruboceq:

Son düzenleme:
hazırladm karışımı çok koyu oldu buseferde ama daha ii galiba neyse iftardn sora adaçayı sora da karışım bakalım inş ya:Saruboceq:

kızlar ben 4 kaşık ota 3 kaşık su koydum anca kıvamı tutturdum çünkü otu suya yedirmek gerekiyormuş ondan bide arkonun çok az yağlı kremleri var meyve özlü olanlarıda var ben ondan aldım sürünce kötü kokmaz

ben bulamadm arkonun yağsz kremni artk üretmio dediler bi de 4 kaşık ota 1 kaşık su koydm çünkü geçen sefer çok sulu oldu ama bu da susuz oldu

kızlar bende 2. kremimi hazırladım..suyunu 2 gün beklettim robottan geçirdim..sonra yine robotta suyunu sıktırdım..çıkan suyu kaynattım ve özü kaldı..sonra karıştırdım..inş işe yarar

kızlar kaç zamadır yazılarınızı takip ediyorum bu karışımı denemek için bende sabırsızım acaba avonun nemlendirici el kremini kullansam olur mu

kızlar uzun zmandır yaılarınızı takip ediyorum siteye daha yeni üye oldum bu karışımı denemek için sabırsızlanıyorum karışımaavonun nemlendirici el kremi ile olur mu? cevap yazarsanız sevinirim

ya tam yağsız bulmak zor az yağlı bulunuyor genelde ot karışımına gelince bende 4 kaşık ota 1 kaşık su koydum az oldu artırarak yaptım 3 kaşık su yedi bugün sürücem bakalım nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…