Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar ben ilk kez dün gece sürdüm. ve şu an göğüslerim resmen dolgun dolgun duruyolar zemuszemus inşallah devamı gelir :)

ebişim sadece 1 kişide diil ,bikaç kişide işe yaramış.
tabi etkili olmayanlar da var ama ben denemkte zarar olcğnı düşünmüorm.
yani benim umudum var yerimseniben

tatlım deneyip fayda göremeyenlerde hep karışım hatası var şu ana kadar karışımı doğru yapıp fayda göremeyen kimseyi görmedim

tatlım konuyu ilk açtığımda yazdığım gibi yapıcaksın doğru olup olmadığını kaşıntıdan anlayabilirsin kaşınması lazım eğer olmuyorsa yanlış yapmışsın demektir dikleştirmesine birşey diyemeyeceğim çünkü benimkiler zaten dik büyüyorlar o kremle de karıştırmayı dene isterse ama yan etkileri belki olabilir

tatlım büyümeye başlayınca sakın bırakmayın demiştim aniden bırakınca öyle oluyor 2 gün sonra yeniden yapıyorsun ya sanki ilk kez yapıyormuşsun gibi oluyor o yüzden 1-1,5 ay ara kesinlikle vermemen lazım büyümeye yine başlar merak etme ama sakın ola ki ara verme

cnm hoşgeldin opuyorumnanaktan

ay sorma yaradı galiba acayip kaşınıyorm ve süreli de epey geçti üstünden..
ama boyut olarak bende hala tık yok yaa mafoldumben
hoşbulduk tatlım kaşıntı olması çok iyi ilerde olcak gelişme de sen kaşıncı gündesin ki ihmal etmiyorsun inş hiç

hoşbulduk tatlım kaşıntı olması çok iyi ilerde olcak gelişme de sen kaşıncı gündesin ki ihmal etmiyorsun inş hiç

kremi ve adaçayını hiç ihmal etmedim cnm ya..buzu bugn yapmadım..ilerde gösterir belki etkisini..amaan yoruldum artık beklemekten..kremi sürücem artık bakalım olursa cnm ya..off wala sıkıldım zemuszemus ben böle de güzelim dememin zamanı geldi artık yaa olmuo çünküü kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-

ıntrocum ben de bu karışımı yapmak istiyorum evde şerbetçi otu yok en yakın zamnda alıcam :) evde ada çayı vardı yaptım ve de içtim acaba kremle ada çayını sürsem şimdilik faydası olur mu

tatlım tam etki eder diyemem çünkü hiç denemedim ama karışımı yapana kadar adaçayını hem iç hem de çaydan kalan posasıyla masaj uygula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…