- Konu Sahibi IntromTrack
-
mrb. ege denizi yazı işleri müdürü yazmışsın. nerdesin izmir adliyesinde misin?
Çok ilginç yaa...Buradaki bütün marketlerde var..
canım ben bulamadm bi eczanede yağsz üretmio artk dedi ondn söledm
kızlar ben ilk kez dün gece sürdüm. ve şu an göğüslerim resmen dolgun dolgun duruyolar zemuszemus inşallah devamı gelir :)
kızlar bende 2. kremimi hazırladım..suyunu 2 gün beklettim robottan geçirdim..sonra yine robotta suyunu sıktırdım..çıkan suyu kaynattım ve özü kaldı..sonra karıştırdım..inş işe yarar
ebişim sadece 1 kişide diil ,bikaç kişide işe yaramış.
tabi etkili olmayanlar da var ama ben denemkte zarar olcğnı düşünmüorm.
yani benim umudum var yerimseniben
kızlar memelerde sertleşme de oluyor mu, daha diri ve dik yapıyor mu..ben de denemek istiyorum bu formülü ama çok fazla formül söylenmiş.kısaca formülü biri yazabilir mi?
bir de bende avonun göğüs şekillendirici kremi var, onla karıştırıp uygulasam nasıl olur?
İntrocum hoşgeldin :) Nasılsın?
canım benım 81.5 da kldı ya.:gitme:.anlamadım nıye durdu yaptıktan sonra yıne ıcı dolu dolu oluyo gozle gorulur bı sekılde ama cm olark buyume durdu yaf.bıde 2 gun yapmadım bı ara sankı ındıler sendede oldumu ya ole bıse hıc.İşte bugun yenı karısım yapcam dıger karışımı 10 gunu gectı galıba inl buyumeye devam eder ya:Saruboceq:
bide otları koymasak olur mu introm ne diosun?
tatlım değşik bir uygulama olmuş inş işe yarar
kızlar 83,5 tan 82 ye indim anlamadım nie böyle oldu mafoldumben
hoşbulduk tatlım kaşıntı olması çok iyi ilerde olcak gelişme de sen kaşıncı gündesin ki ihmal etmiyorsun inş hiçcnm hoşgeldin opuyorumnanaktan
ay sorma yaradı galiba acayip kaşınıyorm ve süreli de epey geçti üstünden..
ama boyut olarak bende hala tık yok yaa mafoldumben
hoşbulduk tatlım kaşıntı olması çok iyi ilerde olcak gelişme de sen kaşıncı gündesin ki ihmal etmiyorsun inş hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?