- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
- 323
- Konu Sahibi IntromTrack
-
wild_blonde napıyım tatlım ya valla tam 5 dk önce seni düşünüyordum napıyor bu kız diye senin gelişme nasıl gidiyor bakayım kaç cm büyüdüler rapor ver bakem :)
egedenizi annelerin öyle bir huyu var malesef :)
Kızlar şerbetçi otunu kaynatıp dinlendirip kreme katıyoruz ya bunun yerine dinlenmiş şerbetçi otunu blendarden çeksek (macun gibi bi kıvam olur en azından hemde içindeki otlar daha çok tesir eder gibi geldi bana) olmazmıki acaba...Böyle deneyen varmı aranızda....Ben bayramdan sonra başlayacam hayırlısıyla sıkı takipçinizim hanımlar....
Kızlar şerbetçi otunu kaynatıp dinlendirip kreme katıyoruz ya bunun yerine dinlenmiş şerbetçi otunu blendarden çeksek (macun gibi bi kıvam olur en azından hemde içindeki otlar daha çok tesir eder gibi geldi bana) olmazmıki acaba...Böyle deneyen varmı aranızda....Ben bayramdan sonra başlayacam hayırlısıyla sıkı takipçinizim hanımlar....
ewt cnm bende blendrda çekp bekletip suyunu alıcam..özü daa ii çıksın die.. kaydirigubbakcemile5
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım böyle çok zor oluyor...
hem de nasıl yaa her yer ot çöp oldu delikafadulden
ewt cnm ya..yurtta çok zor herşey..
ben şimdi kaynattım karışımımı..içinde adaçayı,rezene ve şerbetçi otu war..demlenio yaprakları suda..hatta onu 2 gün bekletmeyi düşünüom..çünkü ben onun sadece suyunu koyucam..yapraklarla uğraşamam yurtta..krem aldım acıbadem die yağsız dedi eczacı ama gayette yağlı :1no2: ben bulamadım yağsız krem :gitme: neyse karıştırıcam bakalım..küç yağı aldım onu katmıcam artık..yağlı yağlı gezemem..duşlardan önce sürücem mecbur yurtta da tam rezalet..her adım için duşa git -tatlicadiarzu- inş işe yarar da değer uğraşlara..
kızlar 83,5 tan 82 ye indim anlamadım nie böyle oldu mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?