Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

o toparlayıcı elastiklik kazandırıcı kremdi avondaki dimi sculp and firm mü neydi ismi..
aslında çok hoş olur..yağsız krem o da zaten

ama tam formülü yazcak biri yok mu?
ve sıkılaşma dikleşme dirileşme olup olmadığı konusunda tecrübesi olan yok mu?

canım benım 81.5 da kldı ya.:gitme:.anlamadım nıye durdu yaptıktan sonra yıne ıcı dolu dolu oluyo gozle gorulur bı sekılde ama cm olark buyume durdu yaf.bıde 2 gun yapmadım bı ara sankı ındıler sendede oldumu ya ole bıse hıc.İşte bugun yenı karısım yapcam dıger karışımı 10 gunu gectı galıba inl buyumeye devam eder ya:Saruboceq:

Kopuyorumnanaktanızlar ıntrom yokken bana da sorabılırsınız sorularınızı ıntromdan sonra ılk deneyenım.yardımcı olmaya calışırım.

Kızlar şerbetçi otunu kaynatıp dinlendirip kreme katıyoruz ya bunun yerine dinlenmiş şerbetçi otunu blendarden çeksek (macun gibi bi kıvam olur en azından hemde içindeki otlar daha çok tesir eder gibi geldi bana) olmazmıki acaba...Böyle deneyen varmı aranızda....Ben bayramdan sonra başlayacam hayırlısıyla sıkı takipçinizim hanımlar....

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım böyle çok zor oluyor...

ewt cnm bende blendrda çekp bekletip suyunu alıcam..özü daa ii çıksın die.. kaydirigubbakcemile5

ewt cnm bende blendrda çekp bekletip suyunu alıcam..özü daa ii çıksın die.. kaydirigubbakcemile5

Bende 2.kutumu yapıcam kızlar bende bı de blendırdan gecırıp yapıyım dıyorum.Aradakı farkı yazarım hangısı daha etkılı dıye

tmm cnm..ben suyunu alıcam yalnız..aslında yapraklı lapa hali daa ii olur..çünkü kaşıntıyı yapraklar yapıo

Valla kızlar ben az suyla haşlamayı düşünüyorum sonra blendırdan çekicem..Daha koyu olur yoksa diğer türlü ot kremin içinde sürmesi çok zor olur gibi gerçi daha denemedim ama burdakileri okuyunca blendırdan çekme fikri daha çok aklıma yattı gibi....

az önce karışımımı ilk kez sürdümmm. ve şu an kaşınıyolar, zor tutuyorum kendimi delikafadulden inşallah işe yarar yaa :dance: benim hem üstüm başım, hem oda battı. annem halıyı yeni yıkamıştı, papaz olcaz yarın :roflol:

çok tşkler canım peki nekadar koydn otlardan fln su nekadar ekledn?

kızlar ben otu blendrdn geçrmştm ama kremdn dolayı mı bilmiorm çok cıwık oldu we hiç bi etki görmedm yafrn tekrr yapıcam

büyük durmuyo ki göğüs altı da 72 büyük dursa zaten niye uğraşalım burda kafamçokkarıştı

ben dove'la yaptım ama yağlı bi krem. ve sanırım alerji oldu bende çok kötü kızardı göğüslerim. bi an önce yağsız bi krem almak lazım. biri isim verirse süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…